Flanger Kids koncerttel és kóstolóval egybekötött eseményen mutatják be a legszebb csomagolt magyar ízeket egy könyvben

A STANC – Kreatív magyar gasztrocsomagolások című könyv több mint 100 hazai alkotó és grafikai stúdió kreatív termékcsomagolásait mutatja be. A kötetben a művészi kivitelezésű boroscímkék mellett újhullámos sörcsomagolások, exkluzív pálinkacímkék, gusztusos desszertek, divatos étrendkiegészítők, valamint egyedi csomagolás-formatervek is helyet kapnak.

Ezt a kiadványt mutatják be május 9-én este 7-kor a Deák Palotában (Fashion Street Gallery), amely egy kiállításmegnyitó és díjátadó is lesz egyben. Az estére a koronát a jazzes elemekkel tarkított elektro-alapú zenét játszó Flanger Kids duó koncertje teszi fel.

A gasztrocsomagolásokról szóló album már kedvezményesen előrendelhető az ArtHungry kiadó webshopjából, de megvásárolható lesz az eseményen is. A hivatalos könyvbemutatón túl az eseményen a kötetben szereplő termékek is megtekinthetőek lesznek, sőt a felkért szakmai kurátorok által odaítélt díjak is gazdára találnak.

A bemutatóról további információk az esemény Facebook-oldalán találhatók.

Forrás: Sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Utazás a fotelből

Utazás a fotelből

Új könyv a brit modernizmusról.

Piaci viszonyok

Piaci viszonyok

ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.

A design nem csak a férfiaké

A design nem csak a férfiaké

Több mint 200 tervező 50 országból, és mind nők – Jane Hall „Woman Made: Great Women designers” című könyve a „női” designt „ünnepli”.

Hirdetés