Hirdetés

WASTEREVOLUTION

Hogyan kel új életre a fesztiválok után megmaradt molinó vagy a roncsautó légzsákja?

Web:https://www.facebook.com/events/2994429414115394
Kezdődik:2019 Október 29. 17:00, Kedd
Végződik:2019 Október 29. 21:00, Kedd
Hely:Medence
Település:Budapest
Cím:Ménesi út 1.

 

Érdekel, hogyan kel új életre az ipari hulladékként kezelt gyapjúfilc, a fesztiválok után megmaradt molinó vagy éppen a roncsautó légzsákja?

Most itt az alkalom, hogy ellátogass olyan alkotóterekbe, ahol magyar designerek a fenntarthatóságot szem előtt tartva készítik a termékeiket. Az Art Moments - WASTEREVOLUTION keretében a Back2Bag, a Medence Csoport, a RisoPlant, a Shamobags és Temesi Apol várják az érdeklődőket, hogy megmutassák, hogyan is teszik mindezt.
Ők maguk az alternatíva, amit keresünk: környezettudatos, hazai és menő.

Mivel vár a Medence Csoport?

A Sziget Fesztivál ArtZone művészeti helyszínének házigazdáiként is jól ismert csapat új helyén, egy 220 m2-es területen várja a látogatóit, ahol betekintést nyerhetnek egy közös alkotótér és platform életébe.

A tér kortárs művészeti és design projekteknek, a kreatív recycling népszerűsítésének, művészeti kutató- és műhelymunkának biztosít helyszínt.

A Medence Csoport egy befogadó integrált közösségi tér létrehozását is tervezi. A látványkonyha jellegű modell-műhely bepillantást enged az aktuális „műhelytitkokba”. A készülõ modelleken és anyagkísérleteken keresztül feltárul az alkotás eleven folyamata.

A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: info@medencecsoport.hu


Hirdetés