Az idei Design Hét Budapest rendezvénysorozatához csatlakozva pop-up stúdiót nyitottak az ANUKA tervezői Budapest belvárosában.

Az idei Design Hét Budapest rendezvénysorozatához csatlakozva pop-up stúdiót nyitottak az ANUKA tervezői Budapest belvárosában, ahol
bemutatták, hogyan látják ők egy gyermek világát. Az eseményen a látogatók bepillanthattak a design stúdió alkotói folyamatába, megnézhették hogyan készülnek az ANUKA egyes darabjai.

A vászontáska készítő workshopon az érdeklődők maguk is kipróbálhatták játékos formában a tervezés élményét. A projekt célja az volt, hogy a felnőttek is emlékezzenek arra, hogy ők is voltak gyerekek és újra átélhessék, hogy ez milyen élmény volt.

A minimalista formavilágot jól kiegészítik az állatvilágból merített motívumok, melyek személyes kötődést teremtenek a gyermekekkel. Az ANUKA kisszériás, egyedi bútorai és kiegészítői olyan hosszú életű design tárgyak, amik nem csak a kicsiket szolgálják ki, de még felnőttkorban is helytállók.
Az ANUKA egy újfajta, előremutató szemléletre hívja fel a figyelmet és ösztönözni próbálja közönségét egy igényesebb, minőségi világ megvalósítására, melyben inspiratív és kortalan tárgyakkal vehetik körül magukat a márka szerelmesei. Ez a letisztult világ olyan üzeneteket hordoz magában, melyek még mindenféle vizuális szennyeződéstől mentesek.Az ANUKA csapata három alkotóművész, Bieder Anikó (design), Gelsei Balázs (design) és Óvári Andrea (textil és design) közös munkája. A design stúdió tagjai gyermekszobákba terveznek, kisebb soft bútorokat, illetve textil kiegészítőket. A tárgyalkotás mellett fontos számukra a forma és funkció egyensúlya, amit megbízásaik során egy tér és az abban elhelyezett tárgyak harmonizálnak egymással.

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Világhírű iroda segít várost építeni a gyerekeknek

Világhírű iroda segít várost építeni a gyerekeknek

A Foster + Partners letölthető template-eket kínál.

AU workshop a Concéntrico fesztiválon

AU workshop a Concéntrico fesztiválon

Uylenspiegel autógyára
 

Hirdetés