Az évtized utolsó Deco magazinjában elgondolkodtató bevezetőt olvashatunk ünnepről, fényekről, környezetről. Utána az energikus és ambiciózus lakberendező, Laász Orsolya nyilatkozik, megmutatjuk, hogyan lehet értékmentésből értéket teremteni, és hogyan válnak festővászonná a falak. A szokásos gasztro-kitérőnk a konyhai perfekcionizmust segíti; igazi különlegesség az Arioso Király utcai üzlete, Budapest-Insta imázsáról Weiler Péter és Avraham Yaakobit nyilatkozik, de bemutatjuk Bara Ákos (Bara Design Studio) új munkáját is. Végül visszatérünk az ünnepekhez, dekor-tippeket ajánlva az előttünk álló nyugodt, meghitt napokhoz.

A tartalomból

TREND / BAZÁR

  • Fényűző Art Deco
  • Ünnepi díszben
  • Ezüstös csillogás
  • Valódi érték ajándékba
  • A Caracalla Design Days legjobbjai

FÓKUSZ

  • Energikus és ambiciózus tervező üzleti szemlélettel - Laász Orsolya

OTTHONOK

  • Ragyogó intellektus fess formában - Jóföldi Szabolcs, Kaló Dénes, Kaló Delity Ágnes, The Showroom
  • Játékos eklektika a Tabánban
  • Vendégmarasztaló térformálás Kis Dániel, Csizinszky László, Architres Studio

ÚJDONSÁGOK

  • Pihentető lounge bútorok

OTTHONOK

  • Értékmentésből értékteremtés Nyáry Erika, Jordán Sanz Tena
  • Festővászonná vált falak Virág Ottó

ÚJDONSÁGOK

  • Perfekcionizmus a konyhában

GASZTRO

  • Terítéken a professzionális konyhaművészet

SHOWROOM

  • Egy szelet Európa
  • Design és művészet inspiráló társítása
  • Emocionális és elegáns kompozíciók

DEKOR

  • Ünnepi hangulat

VENDÉGLÁTÁS

  • Új púder a palettán Bara Ákos, Bara Design Studio
  • Budapest-imázs Insta szemmel - Weiler Péter, Avraham Yaakobit



Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.



Kapcsolódó cikkek

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel
  • 2019-08-14 08:00
  • Deco

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel

A fekete szobában úgy érzed magad, mintha a hetvenes évek funkzenével átitatott Amerikájába csöppentél volna.

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket
  • 2019-07-26 08:00
  • Deco

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket

Egy átlagos magyar fogyasztó például évente 33 kg olyan élelmiszert dob ki, amely megfelelő tárolással és tudatos tervezéssel megmenthető lenne.

Megnyílt a Nespresso interaktív Boutique-ja
  • 2019-07-19 14:00
  • Deco

Megnyílt a Nespresso interaktív Boutique-ja

A kávézás élményén túl Magyarországon elsőként vásárláskönnyítő digitális megoldások kerültek bevezetésre.

Hirdetés