Hirdetés

Valaki 16 ezer dollárt is hajlandó kifizetni érte.

Hirdetés

Joe Biden amerikai elnök múlt heti beiktatása után vált mémmé Bernie Sanders vermonti szenátor fotója, melyen a szociáldemokrata politkus egy vastag, kötött kesztyűben, egy széken ücsörögve szemlélte a beiktatást. A mém-generátor gyorsan beindult az interneten, és hirtelen mindenütt Bernie Sanders "ücsörgött". 

Designboom szúrta ki, hogy az Ebayen már egy horgolt Bernie Sanders-babára is lehet licitálni, amire cikkünk írásakor a legmagasabb ajánlat 16 ezer dollár volt.  A Tobey Time Crochet által megalkotott Bernie Sanders baba rendkívül precízen ábrázolja a politikust, olyan részletekre is ügyelve, mint szemüvege, a kék műtős maszk és persze a híressé vált kötött kesztyű! A babát természetesen úgy készítette el az alkotó, hogy a híressé vált fotóhoz hasonlóan, ülő pozícióba lehessen letenni. A baba készítője, a Tobey Time Crochet facebook oldalán elárulta, hogy korábban már volt egy Bernie Sanders mintája, amit csak ki kellett egészítenie a kabáttal és a kesztyűvel. 

Az elsőként elkészült Bernie Sanders babára már csak néhány óráig lehet licitálni, de aki esetleg el szeretné készíteni saját magának, annak a Tobey Time Crochet elérhetővé tette a mintát. 
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Tóth-Vásárhelyi Réka és a japán fababák készítése.

1552 LEGO kockából bárki kirakhatja Van Gogh Csillagos éj című festményét

1552 LEGO kockából bárki kirakhatja Van Gogh Csillagos éj című festményét

A készlet alkotója egy 25 éves doktorandusz, aki feltöltötte ötletét a LEGO Ideas oldalra.

Ezek lettek az év épületei az ArchDaily idei versenyén

Ezek lettek az év épületei az ArchDaily idei versenyén

2021-ben is nagyon különböző épületek lettek a közönségkedvencek.

Hirdetés