Világszínvonalú formatervezők a főszerepben.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a Budapest Design Week szakmai partnereként október 8. és 10. között egyedülálló és izgalmas élményekkel várja a design iránt érdeklődőket a 360 Design Budapest programsorozatára.

A résztvevők online és offline kiállításokon, élő és virtuális túrákon keresztül ismerhetik meg a designipar kortárs remekeit és különleges termékeit.

REGISZTRÁLJ

A 360 Design Budapest kiállítás húsz kortárs magyar designmárka tárgyait mutatja be a Budapest belvárosában kialakított műteremben. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://360dbp.hu/

A beléptetés során egyszerre 50 főnél nagyobb létszámú közönséget nem engednek be.

ISMERD MEG A DESIGNIPAR HAZAI ÉS REGIONÁLIS ALAKJAIT!

A kiállítás célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar designerek munkája formálta élettérre és láthatóvá tegye, hogy a kiemelkedő pillanatokban gazdag magyar designtörténetből kinőve mennyi kortárs designmárka nyújt lehetőséget lakhelyeink egyedi berendezésére.

Fotó: MDDÜ

Az érdeklődők a következő formatervezők termékein keresztül nyerhetnek betekintést a formatervezés bámulatos világába: Codolagni, Error n’more, Hannabi, Kele Sára, KOMONKA, Lakatos Ábel, LumoConcept, Miklósi Ádám, Oleant, Paper Up, Planbureau, Plydesign, Position Collective, RAWfiction, Regős Anna, Sixay, Socowoo, Studio Nomad, Ungár Fanni és Master & Maste, Crafting Plastic!, Phormy, Anna Horváth.

ONLINE & OFFLINE

A fizikai kiállítótér egy digitális platformon gömbpanorámás felvételeken keresztül online is bebarangolható lesz, sőt mi több egy virtuális túra keretében nemcsak a magyar designtárgyakat lehet 3D-ben megtekinteni, hanem nemzetközi formatervezők remekeit is.

NYITVATARTÁS

2020. október 8. 16:00 - 18:00
2020. október 9. 10:00 - 18:00
2020. október 10. 10:00 - 18:00

Helyszín: 1054 Budapest Aulich utca 4-6.
Az esemény bővebb leírását itt találod.

A szervezők az egészségügyi óvintézkedéseket figyelembe véve a magyar tervezők biztonságos bemutatására törekednek. A kiállítóteret folyamatosan fertőtlenítik, kézfertőtlenítőket helyeznek el és a beléptetés, mindemellett maszkokat biztosítanak a látogatóknak. A programot az aktuális hivatalos információk szerint alakítja az Ügynökség és a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartja.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Egy japán designer újra divatba hozná a hanglemezt

Egy japán designer újra divatba hozná a hanglemezt

Nem volt még soha ilyen egyszerű a lemezkészítés.

Kreatív szakemberek munkáit várja az ENSZ és a WHO

Kreatív szakemberek munkáit várja az ENSZ és a WHO

A figyelemfelhívó anyagok közül a legjobbakat közzéteszik, és szabadon oszthatja mindenki.

A nagy márkák üzenik: maradj otthon!

A nagy márkák üzenik: maradj otthon!

Az otthonmaradás életeket menthet.

Hirdetés