Hirdetés

Világszínvonalú formatervezők a főszerepben.

A Magyar Divat & Design Ügynökség a Budapest Design Week szakmai partnereként október 8. és 10. között egyedülálló és izgalmas élményekkel várja a design iránt érdeklődőket a 360 Design Budapest programsorozatára.

A résztvevők online és offline kiállításokon, élő és virtuális túrákon keresztül ismerhetik meg a designipar kortárs remekeit és különleges termékeit.

REGISZTRÁLJ

A 360 Design Budapest kiállítás húsz kortárs magyar designmárka tárgyait mutatja be a Budapest belvárosában kialakított műteremben. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött: https://360dbp.hu/

A beléptetés során egyszerre 50 főnél nagyobb létszámú közönséget nem engednek be.

ISMERD MEG A DESIGNIPAR HAZAI ÉS REGIONÁLIS ALAKJAIT!

A kiállítás célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar designerek munkája formálta élettérre és láthatóvá tegye, hogy a kiemelkedő pillanatokban gazdag magyar designtörténetből kinőve mennyi kortárs designmárka nyújt lehetőséget lakhelyeink egyedi berendezésére.

Fotó: MDDÜ

Az érdeklődők a következő formatervezők termékein keresztül nyerhetnek betekintést a formatervezés bámulatos világába: Codolagni, Error n’more, Hannabi, Kele Sára, KOMONKA, Lakatos Ábel, LumoConcept, Miklósi Ádám, Oleant, Paper Up, Planbureau, Plydesign, Position Collective, RAWfiction, Regős Anna, Sixay, Socowoo, Studio Nomad, Ungár Fanni és Master & Maste, Crafting Plastic!, Phormy, Anna Horváth.

ONLINE & OFFLINE

A fizikai kiállítótér egy digitális platformon gömbpanorámás felvételeken keresztül online is bebarangolható lesz, sőt mi több egy virtuális túra keretében nemcsak a magyar designtárgyakat lehet 3D-ben megtekinteni, hanem nemzetközi formatervezők remekeit is.

NYITVATARTÁS

2020. október 8. 16:00 - 18:00
2020. október 9. 10:00 - 18:00
2020. október 10. 10:00 - 18:00

Helyszín: 1054 Budapest Aulich utca 4-6.
Az esemény bővebb leírását itt találod.

A szervezők az egészségügyi óvintézkedéseket figyelembe véve a magyar tervezők biztonságos bemutatására törekednek. A kiállítóteret folyamatosan fertőtlenítik, kézfertőtlenítőket helyeznek el és a beléptetés, mindemellett maszkokat biztosítanak a látogatóknak. A programot az aktuális hivatalos információk szerint alakítja az Ügynökség és a vírushelyzetre való tekintettel a változás jogát fenntartja.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Online üzleti közösséget épít az MDDÜ

Online üzleti közösséget épít az MDDÜ

Elindult az ügynökség gyártásfejlesztést célzó platformja.

Nemzetközi összefogást kezdeményezett az MDDÜ

Nemzetközi összefogást kezdeményezett az MDDÜ

A Magyar Divat & Design Ügynökség vezetésével hazánk iránymutató szerepet tölt be a régió válságkezelő folyamataiban.

Óriási sikert arattak a formatervezők a London Design Fair-en

Óriási sikert arattak a formatervezők a London Design Fair-en

Az installáció megalkotásakor szempont volt a kis ökológiai lábnyom.

Hirdetés