Mi lesz az Északi Járműjavítóval és a nagyszabású tervekkel, melyek a 2019-es eredményhirdetés után lenyűgözték a Közlekedési Múzeumot oly nagyon hiányoló közönséget? Új hírek, s a korábbi víziók elvetése van kilátásban. Lapunk különszámát ajánljuk figyelmükbe a korábbi tervek felelevenítésére. 

Olvassa el a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeumról készült mellékletünket!

2019. február 28-án jelentették be, hogy a nemzetközi zsűri végül a világhírű Diller Scofidio + Renfro építészirodát és magyar partnerüket, Noll Tamás Ybl-díjas építészt és csapatát, az M-Teampannon építészirodát hozta ki győztesként a 2018-ban meghirdetett, meghívásos pályázat után. A megmérettetésen azonban világhírű külföldi és magyar építészek nagyon izgalmas pályaművei születtek meg, melyek mindegyike érdemes a tanulmányozásra. Az OCTOGON magazin éppen ezért egy különszámban publikálta őket még 2019-ben. Kapcsolódó tartalmak

Közönségdíjat nyert a CityWalk

Közönségdíjat nyert a CityWalk

A CityWalk fókuszában a városi mobilitás legegyszerűbb formája, a gyaloglás áll.

Az új Közlekedési Múzeum - Octogon külön kiadvány

Az új Közlekedési Múzeum - Octogon külön kiadvány

A hazai muzeológia, örökségvédelem, kortárs építészet- és környezetkultúra nézőpontjából egyaránt korszakosnak ígérkező beruházásról szóló melléklet most korlátozott példányszámban megvásárolható.

Világhírű építésziroda tervezheti az új Közlekedési Múzeumot

Világhírű építésziroda tervezheti az új Közlekedési Múzeumot

A befutó a Diller Scofidio + Renfro építésziroda lett, amely számos közintézményt és múzeumot tervezett világszerte.

Hirdetés