Olvassa el kiadónknak az EB Hungary Invest megbízásából készített Mindig magasabbra – 20 éves az EB Hungary Invest című print mellékletét!

Számos Octogon cikk szólt már olyan projektekről, amelyekben az EBH INVEST generálkivitelezőként részt vett. Elég csak a füzérradványi Károlyi kastélyra, az Irányi Palotára vagy az Andrássy úton található Krausz-palotára gondolni.

Ebben a 2023-ban megjelent különszámunkban – amely az EBH INVEST fennállásának 20. évfordulójának alkalmából készült – összegyűjtöttünk néhány olyan fontos projektet, amelyek értéket teremtettek az utókor számára. Az itt található PDF olvasóban az egész melléklet megtekinthető.Kapcsolódó tartalmak

Mert a loftok rabul ejtenek
  • 2019-09-19 08:40
  • Deco

Mert a loftok rabul ejtenek

Összegyűjtöttünk néhány különleges loftlakást, és egy stílusosan berendezett standdal is készül az Octogon Deco Magazin a S/ALON Budapest kiállításra.

Az új Közlekedési Múzeum - Octogon külön kiadvány

Az új Közlekedési Múzeum - Octogon külön kiadvány

A hazai muzeológia, örökségvédelem, kortárs építészet- és környezetkultúra nézőpontjából egyaránt korszakosnak ígérkező beruházásról szóló melléklet most korlátozott példányszámban megvásárolható.

A tapasztalás tere
  • 2018-11-26 13:12
  • Deco

A tapasztalás tere

Az egyszemélyes lakatosműhelyből indult, Európa első számú ablakgyártója lett az Internorm.

Hirdetés