A skybar teraszáról a budai oldal látképe fogadja a vendégeket.

Néhány hónapja a BudaParton nyitotta meg kapuit a Radisson hotellánc új business szállodája. A 200 szobával rendelkező full-service hotel modern rendezvény- és konferenciahelyszínnel és ázsiai fúziós éttermével lépett be a budapesti hotelpiacra. Nemrég átadták az épület tetején található sky teraszt is, amely – a szálloda belsőépítészetéhez hasonlóan – szintén a MádiLáncos Studio tervei szerint valósult meg. A több mint 11 ezer négyzetméteres szállodában 174 standard és 24 superior szoba foglalható, de az épületben helyet kaptak multifunkciós konferenciatermek és egy fitneszterem is. 

„A designkoncepciónkban a fejlesztési terület ipari történetéhez nyúltunk vissza, a szín- és az anyaghasználat indusztriális jellege erre reflektál. A sötét színeket és fémes felületeket fa használatával, textilekkel és meleg fényekkel kompenzáltuk. Ezt a gondolkodást vittük tovább a skybarban is: a természetközeliség a színekben és az anyaghasználatban jelenik meg, a fókusz pedig azon volt, hogy olyan teret rendezzünk be, amely a kikapcsolódás és szórakozás új budapesti színfoltja lehet” – mondja Láncos Áron belsőépítész.  

A bár két része, a lezser terasz és a meghittebb zárt tér jó időben teljesen egybenyitható, a teraszról a BudaPart és a budai oldal látképe fogad. A bár egyfajta visszhangja a hotelben található ázsiai étteremnek, a koktéllap is reflektál a lent megismert, különleges világra. A skybarban DJ-pult és lounge-zónák, kényelmes kanapék és nagyobb társaságok számára is foglalható pihenőegységek járulnak majd hozzá a teljes kikapcsolódáshoz.    

Buda legújabb skybarja nemcsak a BudaParton megvalósuló 15 perces város elképzelését bővíti egy újabb lehetőséggel, hanem az üzleti utazók mellett a budapestiek számára is a tökéletes helyszín lesz egy nyári koktélozásra. A képgaléria a cikk végén található.  

Forrás: Sajtóanyag


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Újabb mérföldkő a BudaParton

Újabb mérföldkő a BudaParton

Egyszerre két lakóépület lett szerkezetkész – BRG és a BRL elnevezésű lakóépületek együttesen 320 lakással gazdagítják a városrészt.

Új ügyvezető a Property Market élén

Új ügyvezető a Property Market élén

Kiss Ákost nevezték ki a Property Market új ügyvezető igazgatójává.

Hirdetés