A Diligent Corporation Globális Termékinnovációs Központja innovációs központot hoz létre a pesti belvárosban.

A Diligent Corporation, az innovatív vállalatirányítást támogató rendszerek vezető szállítója a Globális Termékinnovációs Központjának helyszínéül a Horizon Development többfunkciós, környezettudatos technológiákat felsorakoztató irodaházát, a Szervita Square Buildinget választotta. A Budapest belvárosában található épület ad otthont a Diligent hamarosan megnyíló új fejlesztőközpontjának, amely a vállalat egyik kiemelt régiós beruházása, és amelynek köszönhetően körülbelül 300 új munkahely jön létre Magyarországon.

A Diligent világszerte csaknem 700 ezer vállalatvezető számára teszi lehetővé a hatékony munkavégzést egyedülállóan széleskörű, a vállalat teljes működésére rálátást biztosító adatbázisának és kimagaslóan biztonságos, integrált SaaS technológiájának révén, amely a cégvezetést valódi versenyelőnnyé változtatja. A Diligent által nyújtott technológiát olyan, a világ legnagyobb és legismertebb márkáit magukénak tudó vállalatok alkalmazzák, mint az Insight Partners, a Clearlake Capital Group és a Blackstone Group.

„Azzal, hogy Globális Termékinnovációs Központunk székhelyéül a Szervita Square Buildinget választottuk, közvetlenül Budapest üzleti és történelmi belvárosába helyeztük működésünket. Ez a fenntarthatósági szempontból is kiemelkedő lokáció leendő munkatársaink számára olyan inspiráló, pezsgő belvárosi környezetet biztosít, amely egyúttal ösztönzi az együttműködést és a kreativitást is. Nagyon várjuk már a közös munkát a közismerten jól képzett magyar szakemberekkel, akikkel együtt még több, az ügyfeleink számára fontos és valódi értéket nyújtó innovációt hívhatunk életre” – mondta Brian Stafford, a Diligent vezérigazgatója.

A vállalat hosszútávú üzleti céljaival összhangban a Szervita Square Building ad majd otthont azoknak a kiválóan képzett és kimagaslóan tehetséges szakembereknek, akik a termékmenedzsment, a szoftverfejlesztés, a minőségbiztosítás, a kiberbiztonság, az infrastruktúra-üzemeltetés és a gyártási folyamatfejlesztés területén dolgoznak majd. A Diligent Globális Termékinnovációs Központja várhatóan 2021 második felében kezdi meg működését. 

„Megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan dinamikusan növekvő technológiai világcég mint a Diligent Corporation minket választott partneréül, és a Szervita Square Buildingbe helyezi Globális Termékinnovációs Központjának működését. A főváros szívében található legújabb és legkorszerűbb épületünk környezettudatos technológiáival és innovatív, termelékenységet támogató megoldásaival az itt berendezkedő cégek hatékonyságát is jelentősen segíti növekedésükben” – hangsúlyozta Mazsaroff Kata, a Horizon Development bérbeadási igazgatója.

A Horizon Development által fejlesztett Szervita Square Building prémiumkategóriás irodatereinek bérbeadási tárgyalásai során a Diligent bérlőképviseletét a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó vállalat látta el.”

„A Diligent a 2020-as év egyik legjelentősebb új piaci szereplője Magyarországon. Az, hogy a cég Budapest mellett döntött, bizonyítja, hogy fővárosunk továbbra is vonzó célpont a high tech vállalatok számára” – mondta Enzsöl Krisztina, Associate, a Cushman & Wakefield irodabérbeadási munkatársa. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Négyszeres EPA-díjas a DVM group

Négyszeres EPA-díjas a DVM group

Magyarországon először fordul elő, hogy egy cég négy kategóriában is díjat érdemlő helyezést ér el a European Property Awards-on.

New York-i IT-cég költözik a Szervita Square Building irodaházba

New York-i IT-cég költözik a Szervita Square Building irodaházba

A Diligent Corporation Globális Termékinnovációs Központja innovációs központot hoz létre a pesti belvárosban.

Hirdetés