Magyarországon először fordul elő, hogy egy cég négy kategóriában is díjat érdemlő helyezést ér el a European Property Awards-on.

Négy pályázatból négyet váltott díjra a DVM group a világ egyik legrangosabb ingatlanszakmai versenyén, a European Property Awards-on. Építészeti, belsőépítészeti és építészeti vizualizációs kategóriákban elért eredményei miatt jogosulttá vált arra, hogy nemzetközi ágon folytassa tovább a verseny.
 


A régiókra bontott versenyre szinte a világ minden tájáról nevezhetnek: a verseny kiterjed Afrika, Ázsia, Arab-térség, Kanada, Karib-térség, Közép- és Dél-Amerika, Európa, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok területére. A résztvevők először nemzeti szinten nevezhetnek, amit az EPA különféle szakmai háttérrel és szakértelemmel rendelkező száz főt számláló bírálóbizottsága zsűriz.

Az ingatlanszakma és az építészet teljes skáláját lefedő, meghatározó szakemberekből álló csoport a vállalatok és a projektek legmagasabb szintű teljesítményét, megvalósítását és minőségét díjazzák, ezáltal válik egy világhírű védjeggyé ez az elismerés.

A DVM group ebben az évben négy kategóriában indult: Mixed-use architecture (Szeritva Square Building), Office interior (bp iroda, Budapest), Architectural CGI company és Interior CGI company.
 


Magyarországon először fordul elő, hogy egy cég négy kategóriában is díjat érdemlő helyezést ér el az EPA-n. A sikert tovább fokozza, hogy az európai összpontszámok alapján a DVM group kiérdemelte az építészeti látványtervezés kategóriában, valamint a Szervita Square Building építészeti értékei miatt a „Five stars - Best in Hungary” címet, ezzel jogosulttá vált a világverseny további szakaszaira, ahol a régiók legjobbjai mérkőznek meg.

Szintén a legmagasabb díjkategóriát kapta meg a bp budapesti irodája, valamint dicséretben részesült a belsőépítészeti látványtervezés pályázata. „Erre aztán nem számítottunk”- mondta Massányi Tibor, a DVM group ügyvezető partnere, majd hozzátette:

„meglepettségünknél csak az örömünk nagyobb, mert az idén önálló divízióként piacra lépő látványtervező csapatunk első szakmai elismerése egyben a legnagyobbak egyike is, amit kaphattunk. Ebből rögtön kettőt ítéltek nekünk, és automatikusan jogosultak lettünk az International Property Awards-ra. A Szervita Square Building, mint a belváros legújabb többfunkciós prémium épülete az egyik legkedvesebb projektünk, szívvel és lélekkel készült. Talán ezt láthatta meg a nemzetközi zsűri, amikor a legjobbak közé emelte Európában. Ezen a versenyen 2015-ben és 2016-ban már nyertünk az Eiffel Palace és a Váci 1 irodaházakkal, de a mostani minden eddigit felülmúló siker a cégünk történetében.”


Látványtervezői showreeljük az alábbi videóban tekinthető meg:


 

DVM group | Web
 

Még több és nagyobb képért katt a galériára!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Érdekel a környezettudatos építészet? Ez a program neked szól!

Érdekel a környezettudatos építészet? Ez a program neked szól!

Január 24-én lesz a háromalkalmas beszélgetéssorozat első epizódja.

A józanság kora

A józanság kora

Az idei Nemzetközi Zöld Építés Hetén is kiemelt Szervita Square Building.

Hirdetés