A WING Zrt., az amerikai befektető Morgan Stanley Real Estate Investing és az osztrák bevásárlóközpont-specialista CC Real alkotta konzorcium értékesítette a MOM Parkot.

A vezető hazai ingatlanfejlesztő WING Zrt., az amerikai befektető Morgan Stanley Real Estate Investing és az osztrák bevásárlóközpont-specialista CC Real alkotta konzorcium értékesítette a MOM Parkot, melynek új tulajdonosa az OTP Ingatlanbefektetési Alap lett. A Buda központi részén található 50.000 négyzetméteres MOM Park komplexum magába foglalja Budapest egyik legelegánsabb bevásárlóközpontját, valamint egy „A” kategóriás irodaházat.  Az ingatlant 2015-ben vásárolta meg a konzorcium és az azóta eltelt idő alatt a MOM Park értéke a beruházásoknak köszönhetően jelentős mértékben növekedett. 

A tranzakcióval kapcsolatban Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta: „Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztő vállalataként fontosnak tartjuk, hogy hazai környezetben is világszínvonalú minőséget képviseljünk. Célunk, hogy az ingatlanjaink fejlesztése és működtetése révén értéket teremtsünk mind építészeti, mind funkcionális, mind gazdasági értelemben. Úgy vélem, a partnereinkkel, a Morgan Stanley-vel és a CC Real-lal közösen, sikerült ezt a célt elérni a MOM Park esetében. Az épületet felújítottuk és mára az irodák és a kereskedelmi részek is teljes egészében bérbe vannak adva. A ház bérlői összetétele hűen tükrözi a MOM Park prémium pozícióját, ami hosszú távon is értéket jelent. A MOM Park sikerét követően a WING új feladat előtt áll a kiskereskedelmi ingatlanok piacán. Már folynak az előkészületi munkák a III. kerületben található Eurocenter felújítása érdekében.”

forrás: sajtóközlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Rózsaszínbe zárt brutalizmus, avagy a pink esete a beton ruhaüzlettel

Rózsaszínbe zárt brutalizmus, avagy a pink esete a beton ruhaüzlettel

A szín jól illik az épület anyaghasználatához, de állásfoglalás a divat reprezentálására is.

Törökbálinton és Kaposváron is épül SPAR

Törökbálinton és Kaposváron is épül SPAR

Törökbálinton szupermarketet, Kaposváron hipermarketet épít a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

Hirdetés