Hirdetés

Egyedi belsőépítészeti design és közvetlen tetőterasz-kapcsolat várja a látogatókat.

Egyedi belsőépítészeti design és közvetlen tetőterasz-kapcsolat várja a látogatókat az idén szeptemberben megnyíló Etele Plaza ételudvarán, ahol számos közkedvelt gyorséttermet, kávézót, sőt látványkonyhát is felvonultató, széles gasztronómiai kínálattal találkozhatnak a vásárlók. A hazai bevásárlóközpontok között példátlanul tágasnak számító helyszín kialakításánál minden korosztály igényeit és étkezési szokásait figyelembe veszik. 

Látványtervek a teraszról

Újbudán, az Etele tér közvetlen közelében, a Futureal fejlesztésében megvalósuló újgenerációs pláza ételudvara az épület teljes harmadik emeletén keresztülível, így több, mint 1000 ember tud egyszerre kényelmesen és biztonságos étkezni. Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában a belső étkezőterületen 950, míg a tetőteraszon további 150 ülőhelyet alakítanak ki. A közvetlen tetőterasz-kapcsolat pedig mind érzetben, mind méretben megnyitja a teret a természet felé.

A sokszínű, mégis összeillő forma- és stílusvilágú éttermi terület megtervezésénél kiemelt cél volt, hogy ne csupán egy étkező szint, hanem egy valódi, a legújabb biztonsági követelményeknek is megfelelő közösségi tér és találkozóhely jöjjön létre. A különféle ültetési rendszerek és bútorzat típusok kiválasztásánál a vendégek életkorát és eltérő étkezési szokásait is figyelembe veszik.

A családosok számára külön étkezőterület is rendelkezésre áll majd, ahol gyermekméretű asztalok és székek mellett, játszószőnyeg, TV és interaktív játékok is lefoglalják a kicsiket. A közösségi hangulatot csak fokozza a látványkonyha, ahol hírességek részvételével tarkított ételbemutatók, kóstolók és konyhaművészeti foglalkozások megtartására is lehetőség nyílik.

Food court látványterv

Már a fejlesztési szakaszban több ismert étterem is letette voksát a főváros első okosplázája mellett, így az ételudvaron már biztosan válogathatunk olyan népszerű márkák között, mint a Buddha Bar, Hummus Bar, Bellozzo, Pizza Me, Zing Burger, Burger King, KFC, teppanyaki japán látványgrill, Titiz és a Crépes Factory. A bevásárlóközpontban emellett megtalálható lesz a Starbucks, az EscoBar & Café, az à table! és a Sushi Roll étterem is. 

„Az Etele Plaza kiváló elhelyezkedése, hangulatos és vásárlóközpontú környezete, valamint 21. századi megoldásai és szolgáltatásai magukhoz csábítják a vendéglátóhelyeket. Jelenleg is számos étteremmel tárgyalunk, és a jövőben is szívesen látunk olyan márkákat, amelyek tovább színesítik a bevásárlóközpontunk gasztronómiai kínálatát” – mondta Balástyai Márk, az Etele Plaza projektigazgatója.

Az Etele Plaza étkezőterülete és a hozzá csatlakozó közösségi terek a maximális egészségügyi biztonságot szem előtt tartva alakítják ki a Futureal új, „Stay Safe” kezdeményezése keretében. Ennek egyik fontos eleme a flexibilis ültetési koncepció, ahol az ételudvar asztalai és székei szabadon mozgathatók. Az alakítható tér, szükség esetén lehetőséget kínál a távolságtartás biztosítására, de emellett egyedi rendezvények megvalósítására is módot ad. 

Az új biztonsági elvárásokhoz igazodva a bevásárlóközpont légtechnikai rendszereibe UV lámpás csírátlanító szűrőegységek kerülnek beépítésre. A biológiai szűrésen alapuló, teljes mértékben környezetbarát technológia alkalmazásával közel százszázalékos hatásfokkal pusztíthatók el a vírusok és baktériumok, másodpercek alatt, fertőtlenítő vegyszer használata nélkül, így biztosítva a friss és tiszta levegőt az épületen belül.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen perspektívából még nem láttuk az Etele Plazát

Ilyen perspektívából még nem láttuk az Etele Plazát

Különleges ponthoz érkezett Dél-Buda leendő kereskedelmi hajtóerejének kivitelezése.

Elindult a Dél-Buda Városközpont Fejlesztés Újbudán

Elindult a Dél-Buda Városközpont Fejlesztés Újbudán

Az Etele Plaza és a Budapest ONE a jövőbeni növekedés meghatározó katalizátora lesz a dél-budai régióban.

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta az Advance Towert

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta az Advance Towert

Az Advance Tower új épületrészét várhatóan 2019 második felében adják át. 

Nincs találat!

Hirdetés