Hatalmas piros macikkal újít az Etele Plaza.

Egy ismert kínai szobrászművész alkotásai kaptak helyet a bevásárlóközpont tágas tereiben, a gyerekek legnagyobb örömére. A plázába látogatók hamar összebarátkoztak a látványos macikkal, akik autóval, tömegközlekedéssel és bringával is könnyen megközelíthetőek mindenkinek, aki elcsípné őket egy fotóra.

 A medvék egy szingapúri művészeti galériából érkeztek Kelenföldre, és az impozáns állatszobrairól ismert művész, Zhang Zhanzan munkáját dicsérik.

A műalkotások méretükben és hangulatukban is nagyon változatosak: a legkisebb medvebocs 130 centiméteres, míg legmagasabb társa közel két méter, de van köztük ülő, álló és napozó maci is. A medvéket követve az egész bevásárlóközpont bejárható: a bejáratnál, a különböző szinteken és folyosókon, illetve a tetőteraszon is lehet velük találkozni.

„Már a pláza tervezésénél fontos szempont volt, hogy elegáns, egyedi és kényelmes tereket biztosítsunk a vásárlóinknak” – kezdte Deutsch Krisztina, a Futureal-csoport Leasing-igazgatója. „Az Etele Plaza nemcsak »okos«, hanem szép is, exkluzív látványvilágát pedig mostantól hat aranyos medveszobor teszi még inkább különlegessé. Bízunk benne, hogy a kedves piros mackók Pepper-robothoz hasonlóan hamar a ház sztárjaivá és a gyerekek kedvenceivé válnak.”

 A macik hamarosan még nagyobb szerepet kapnak a közösségépítésben is, ugyanis különleges nyereményjátékok, valamint kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas aktivitások főszereplői lesznek a jövőben.  

 

Forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Két fiatal magyar építész munkáját ismerték el Europe 40under40 Awards 2020 díjjal

Két fiatal magyar építész munkáját ismerték el Europe 40under40 Awards 2020 díjjal

Deilinger Tamás és Domokos Balázs, a Group Dyer vezető tervezői kapták a díjat.

Ilyen perspektívából még nem láttuk az Etele Plazát

Ilyen perspektívából még nem láttuk az Etele Plazát

Különleges ponthoz érkezett Dél-Buda leendő kereskedelmi hajtóerejének kivitelezése.

Más szemszög: épül a Budapest ONE első üteme

Más szemszög: épül a Budapest ONE első üteme

Új városközpont születését fotózza a magasból Rizsavi Tamás. 

Hirdetés