Hatalmas piros macikkal újít az Etele Plaza.

Egy ismert kínai szobrászművész alkotásai kaptak helyet a bevásárlóközpont tágas tereiben, a gyerekek legnagyobb örömére. A plázába látogatók hamar összebarátkoztak a látványos macikkal, akik autóval, tömegközlekedéssel és bringával is könnyen megközelíthetőek mindenkinek, aki elcsípné őket egy fotóra.

 A medvék egy szingapúri művészeti galériából érkeztek Kelenföldre, és az impozáns állatszobrairól ismert művész, Zhang Zhanzan munkáját dicsérik.

A műalkotások méretükben és hangulatukban is nagyon változatosak: a legkisebb medvebocs 130 centiméteres, míg legmagasabb társa közel két méter, de van köztük ülő, álló és napozó maci is. A medvéket követve az egész bevásárlóközpont bejárható: a bejáratnál, a különböző szinteken és folyosókon, illetve a tetőteraszon is lehet velük találkozni.

„Már a pláza tervezésénél fontos szempont volt, hogy elegáns, egyedi és kényelmes tereket biztosítsunk a vásárlóinknak” – kezdte Deutsch Krisztina, a Futureal-csoport Leasing-igazgatója. „Az Etele Plaza nemcsak »okos«, hanem szép is, exkluzív látványvilágát pedig mostantól hat aranyos medveszobor teszi még inkább különlegessé. Bízunk benne, hogy a kedves piros mackók Pepper-robothoz hasonlóan hamar a ház sztárjaivá és a gyerekek kedvenceivé válnak.”

 A macik hamarosan még nagyobb szerepet kapnak a közösségépítésben is, ugyanis különleges nyereményjátékok, valamint kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas aktivitások főszereplői lesznek a jövőben.  

 

Forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Magyarország legtágasabb ételudvarával nyit az Etele Plaza

Magyarország legtágasabb ételudvarával nyit az Etele Plaza

Egyedi belsőépítészeti design és közvetlen tetőterasz-kapcsolat várja a látogatókat.

Két fiatal magyar építész munkáját ismerték el Europe 40under40 Awards 2020 díjjal

Két fiatal magyar építész munkáját ismerték el Europe 40under40 Awards 2020 díjjal

Deilinger Tamás és Domokos Balázs, a Group Dyer vezető tervezői kapták a díjat.

Ilyen perspektívából még nem láttuk az Etele Plazát

Ilyen perspektívából még nem láttuk az Etele Plazát

Különleges ponthoz érkezett Dél-Buda leendő kereskedelmi hajtóerejének kivitelezése.

Hirdetés