Hirdetés

Az első, nagy sikerű novemberi esemény után az adventi időszakban két alkalommal is várja a design rajongóit Budapest legújabb designpiaca.

A budapesti designereket és kézműves alkotókat bemutató Makers of Budapest projekt legújabb kezdeményezéseként valósul meg a Makers Market Budapest, egy havi rendszerességű vásár, amely a józsefvárosi Turbina Kulturális Központban kap helyet. Az első, nagy sikerű novemberi esemény után az adventi időszakban két alkalommal is várják a design rajongóit.

 

A budapesti design és kézműves kultúra elkötelezett híveiként Hoffmann Petra (Stilblog) és Boldizsár Károly (Bomo Art Budapest) azzal a céllal hozták létre a Makers Market Budapest vásárt, hogy lehetőséget és teret adjanak a legtehetségesebb tervezőknek a bemutatkozásra és az érdeklődőkkel való személyes találkozásra.

 

 

Szeretnék, ha tömegtermékek helyett minél többen vásárolnának hazai tervezőktől szívvel-lélekkel és kiemelkedő tehetséggel készített egyedi kézműves terméket karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra. 

A Makers Marketen bemutatkozó kézzel készített tervezői tárgyak egyéni karakterük megfogalmazásán keresztül egyszerre képviselnek lokális és globális kulturális értéket a kortárs design élvonalában.

 

Vásáraikon a látogatók akusztikus élő zene mellet válogathatnak a legszuperebb designtermékek között, workshopokon vehetnek részt és persze ehetnek-ihatnak is a nap folyamán a Turbina bisztrójában. December 12-i vásárunkon a Raketa Studios pop-up tetoválószalonja várja a vállalkozó kedvűeket, a Turbina emeletén pedig gyerekfoglalkozás is lesz. 

 

 

A Makers Market decemberi piacaira december 12-én 10.00 és 16.00 óra között és/vagy december 21-én egy last minute karácsonyi vásárra 13.00 és 19.00 óra között várják az érdeklődőket a Turbina Kulturális Központba (1082 Budapest, Vajdahunyad utca 4.).

További részletek az esemény Facebook-oldalán.

Fotók: Rácmolnár Milán
 

Makers of Budapest | Web | Facebook | Instagram
Makers Market Budapest Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Piac a piacon

Piac a piacon

Új helyen folytatja a Makers’ Market Budapest.

Decemberben dupláz a Makers Market Budapest

Decemberben dupláz a Makers Market Budapest

Az első, nagy sikerű novemberi esemény után az adventi időszakban két alkalommal is várja a design rajongóit Budapest legújabb designpiaca.

Budapest legújabb designpiaca | Makers Market Budapest

Budapest legújabb designpiaca | Makers Market Budapest

A designra és a kortárs kézművességre nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhat a novemberben induló, havi rendszerességű vásáron.

Hirdetés