Márciusi designlámpa guide a Be Light!-tól.

A tökéletes enteriőr kialakításához elengedhetetlen a megfelelő megvilágítás, mely nemcsak funkcióját tölti be, de túl is mutat azon, vagyis designelemként is alkalmazható. Mivel a Be Light! folyamatosan rajta tartja szemeit az aktuális lámpa trendeken, készített egy havi válogatást a márciusi kedvenceiből.

Fémes csillogás

Az a by arturo alvarez Ballet kollekciójának rozsdamentes acélhálóból készült lámpaburái izgalmas fény-árnyék játékot hoznak létre a falakon, sőt a precíz művészi tervezés-, és az aszimmetrikus összjátéka miatt minden nézőpontból más arcukat mutatják. Design: Héctor Serrano.

Varázslatos vintázs

A DCW éditions IN THE TUBE lámpacsaládját  Dominique Perrault építész és Gaëlle Lauriot-Prévost tervezőpáros álmodta meg, és a végeredmény igazán lenyűgöző lett: egy kicsit indusztriális, egy kicsit varázslatos.

Nemcsak a fény iránya változtatható a beépített fémháló segítségével, de a lámpa színhőmérséklete is szabályozható: a rozsdamentes acélbetét felel a hidegebb ezüstös fény-, és az eloxált alumínium a melegebb, aranyszín kibocsátásáért.

Atlantisz elveszett lámpája

Az OCHRE medusa bloom jól példázza, hogy hogyan áll össze a sok apró részlet egy lenyűgöző egésszé: a medúzarajt idéző lámpa különlegessége, hogy az üvegcseppek mindegyike kézzel fújt üvegből készült, ezért nincs köztük két egyforma. A hangulat, amit áraszt azonnal egy elveszett víz alatti városba kalauzol minket, egyetlen kattintással kiszakít a hétköznapok realitásából.

Honlap  I  Facebook  I  Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ha szereted a régi lakberendezési magazinokat, ezt az Insta-oldalt imádni fogod!

Ha szereted a régi lakberendezési magazinokat, ezt az Insta-oldalt imádni fogod!

A Hungarian Objects visszarepít bennünket a szocialista lakásbelsőkbe.

Izgalmas funkciótársítások Kerékgyártó András új tárgykollekciójában

Izgalmas funkciótársítások Kerékgyártó András új tárgykollekciójában

Megjelent Kerékgyártó András új kollekciója, az (Extra)ordinary.

Hirdetés