Áprilisi designlámpa guide.

A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon. A Be Light! mostani válogatásának főszereplői kiválóan bizonyítják, hogy a jól kiválasztott lámpatest egyszerre gondoskodik a megfelelő megvilágításról és ikonikus alapdarabjává is válik a belső térnek.

 

BEBETONOZOTT STÍLUS

Az Aplomb egy kecses függesztett lámpatest, amely közvetlen és pontos megvilágítást hoz létre az alatta lévő felületen. A látszóbeton felületek a modern építészet kifejező nyelvének szerves része, és a Foscarini is mesterien használta fel ezt az anyagot a lámpatest esetében: a formai egyszerűség eleganciája tökéletesen tompítja a beton masszív szilárdságát és ezzel egy valódi világítástechnikai alapdarab jött létre.

 

Design by Lucidi, Pevere

 

KÖTÉLTÁNC

Az IC asztali lámpa opálüveg búrája ügyes kötéltáncosként egyensúlyoz a kecses fémtalpon. A FLOS – Michael Anastassiades által megálmodott – IC kollekciója eleganciával, költői kecsességgel és látnoki designnal büszkélkedhet, amely mindig is jellemezte tervezője munkáját.

 

Design by Michael Anastassiades

 

KARAKTERES TEXTÚRÁK

A Delta Light Soiree ihletet merít többek között a fény-árnyékjátéktól, a természetes fényeffektusokon át, egészen a szobrászművészetig. A búra kifinomult formájának dekoratív hatását kiegészíti a közepén található fúvott üveg diffúzor, melynek meleg fénye varázslatos táncot jár a szaténszerű felületen, és még kikapcsolt állapotban is textúrát és karaktert kölcsönöz a szobának.

 

Design by Delta Light

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

HELVAR - BE LIGHT! STRATÉGIAI PARTNERSÉG (X)

HELVAR - BE LIGHT! STRATÉGIAI PARTNERSÉG (X)

Új szintre lépett a BE LIGHT! együttműködése a világításvezérlési eszközöket gyártó finn HELVAR-ral.

Itt vannak a 2022-es DECODE Díj nyertesei (X)

Itt vannak a 2022-es DECODE Díj nyertesei (X)

„Az a jó a DECODE-ban, hogy nincs egyértelmű receptje a jó alkotásnak...”

Hirdetés