Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

A geometrikus elemek a divattól a formatervezésig minden területen előkelő helyet foglalnak el a tervezők szívében, ami nem is csoda, hiszen az alakzatok egyszerűségét könnyedén kombinálhatják látványos, szinte szoborszerű designelemekké. A stílus jól variálhatósága végett a geometria ihlette lámpák jól beilleszthetőek minimalista, elegáns vagy akár indusztriális környezetbe is. Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Formabontó alakzatok

A FLOS Arrangements moduláris rendszerével a végtelen számú kombináció megteremti a végtelen számú forma lehetőségét: legyen szó akár pár elemből álló, visszafogott designról, vagy szinte már műremekbe hajló installációról.

Design by Michael Anastassiades

Megtestesült fény

A FontanaArte számára Francesco Librizzi által tervezett Setareh alapkoncepciója az volt, hogy formát adjon a fénynek: a lámpatest egy opálüvegű gömbből áll, amely szinte lebeg a vékony fémszerkezetben, a körkörös vonalvezetés és pályák játéka pedig mérnöki precizitásról tanúskodik. A gömbből származó fény a környező térbe szóródik, megvilágítva a keretet, ezzel utánozhatatlan atmoszférát generálva a szobában.

Design by Francesco Librizzi

Egy kis absztrakt

A Foscarini Tuareg állólámpa egy olyan háromdimenziós kompozíció, amely túllépve a hagyományos geometriai formákon, meglepő, mégis "rendezett káoszt" mutat, elképesztő stabilitással és harmonikus formai egyensúllyal.

Design by Ferruccio Laviani

BE LIGHT! honlap  I  Facebook  I  Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

SIMES Pivot, a multifunkcionális kültéri reflektor

SIMES Pivot, a multifunkcionális kültéri reflektor

Nemcsak a sugárzási szög, de a lámpatest iránya is egyszerűen beállítható.

Hordozható hangulatvilágítás

Hordozható hangulatvilágítás

Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Dinamikus absztrakció és fém-üveg kompozíció

Dinamikus absztrakció és fém-üveg kompozíció

Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Hirdetés