Az esztétikum és a funkcionalitás tökéletes házasításából születtek meg a szaniterek, fürdőszobai kiegészítők és bútorok legújabb generációjának tagjai. Válogatásunk az OCTOGON Deco 2023/4-es lapszámából.


Roca

 Az újonnan áttervezett Gap kollekció mosdókagylói és csaptelepei lehetővé teszik a pult alá vagy fölé történő beépítést a legkülönbözőbb felületeken, így ideális választás minden felhasználási területre, legyen az magán vagy közületi felhasználás.

 

 Az egyszerűség, a stílus és a funkcionalitás szövetsége – ezt a kiegészítő kollekciót úgy tervezték, hogy bármilyen térhez és igényhez alkalmazkodjon. A minimalista formák által inspirált, nagyfokú sokoldalúság jellemzi. Kisebb és nagyobb projektekhez egyaránt megoldást kínál, legyen szó akár magán vagy közületi felhasználásról.

 

 A bútorok és csaptelepek változatos felületei, valamint a mosdókagylók és WC-k széles választéka teszi a The Gap-et a Roca egyik legsokoldalúbb kollekciójává.
 Schlüter

 A Schlüter®-SHELF szaniter polcrendszer beépítésével vége a drótkosarak alkalmazásának a fürdőkben. Egy minőségi, elegáns, könnyen tisztítható megoldás a pipere és dekor anyagok elhelyezésére a fürdőkben. Önállóan a zuhany falsarkokban, falsíkban beépítve, de akár falfülkékben is alkalmazható. Számos színben, többek között matt feketében is rendelhető.


 

Nyitókép: Az Antonio Bullo tervezte The Gap kollekció stílusában egyszerre kompakt és funkcionális / Roca

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

A csaptelep, ami legyőzi a gravitációt

A csaptelep, ami legyőzi a gravitációt

A Timedrips az idő kerekét is visszaforgatja, és még fényforrásként is szolgál.

Banksy installációvá alakította a fürdőszobáját

Banksy installációvá alakította a fürdőszobáját

Sajátosan értelmezte újra az otthoni munkavégzést a brit graffiti- és karantén art művész.

Díjazták az Év fürdőszobáját

Díjazták az Év fürdőszobáját

Méghozzá a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon.

Hirdetés