Látogass el az ITA standjához és ismerd meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

2023. március 29. – április 2. között a Hungexpo A Pavilonjának 204E standján.


Első alkalommal szervez olasz kollektív standot a Construma építőipari szakkiállításon az Italian Trade Agency. Minőség, innováció és design: ezek a hívószavak fogják össze a legkülönfélébb termékköröket lefedő 13 olasz gyártót, akik közül többen most debütálnak termékeikkel Magyarországon. Az olasz kiállítókat körüljáró cikksorozatunkban most a Resstende S.r.l. mutatkozik be.

 

Testre szabott minőség a tervezés szolgálatában | Resstende S.r.l.

A Resstende vezető olasz árnyékolástechnikai vállalat, amelyet nemzetközi hírnevű tervezők és építészek is nagyra értékelnek.

A vállalatot 1975-ben alapították, majd a néhány év leforgása alatt felhalmozott jelentős tapasztalat birtokában 1980-ban megjelent a piacon a RESSTENDE márkanév alatt az első feltekerhető rendszerű sötétítő és fényszűrő árnyékolórendszerével. Innentől kezdve a kutatás, a minőség és a technológia köré szerveződik a tevékenysége, amely ma már 1000 feletti termékváltozatban és a világ több mint 30 országába irányuló exportban nyilvánul meg.

A kitartás, az elhivatottság és a hatékonyság jellemezte mindig is a RESSTENDE jelenlétét a piacon, és ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek a sikerhez.


Olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok a lakberendezés és az építőipar területén

Az olasz stand főszervezője, az Olasz Nagykövetség égisze alatt működő budapesti kereskedelemfejlesztési iroda az utóbbi években egyre nagyobb figyelmet fordít az olasz-magyar kereskedelmi kapcsolatok előmozdítására a lakberendezés és az építőipar területén. Az új olasz beszállítók és termékek iránt nyitott magyar építészek, beszerzők, mérnökök, tervezők, kivitelezők számára számos networking programot, támogatott olaszországi szakmai kiutazási lehetőséget kínál. Látogasson el az ITA standjához és ismerje meg a Made in Italy építőipari kiválóságait!

 

További információért vegye fel velük a kapcsolatot a budapest@ice.it e-mail címen, vagy látogasson el a hivatalos honlapra: www.italianfestival.eu/construma

Az olasz stand kiállítóinak katalógusait ide kattintva tekintheti meg.

 


Italian Trade Agency | Web | Facebook

 Kapcsolódó tartalmak

Construma díjat nyert a Mapei innovációja

Construma díjat nyert a Mapei innovációja

Negyvenedik alkalommal rendezik meg a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, április 6. és 10. között Budapesten.

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

A Hungexpo a kiállítók véleményét meghallgatva döntött így.

Hirdetés