Construma díjat nyert a Mapei innovációja

Negyvenedik alkalommal rendezik meg a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, április 6. és 10. között Budapesten.

Két év kihagyás után, 40. alkalommal kerül megrendezésre a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás, április 6. és 10. között Budapesten. A több száz kiállítót felvonultató eseményen a szakmai zsűri CONSTRUMA Díjjal ismerte el a Mapei újdonságát, a Kerapoxy Easy Design dekoratív epoxi fugázót.
 

Mapei Budaőrs

A megnyitót követő díjátadón hét vállalat innovációját díjazták. Az egyik elismerést a Mapei legújabb fejlesztése, a Kerapoxy Easy Design dekoratív epoxi fugázóanyag kapta.


A díjazott termékek:

  • EU-Solar Zrt., Growatt SPA 4000-10000TL3 BH
  • Grand Union Kft., BioFicient biológiai szennyvíztisztító kisberendezés
  • Leier Hungária Kft., Leier klímafödém
  • Masterplast Nyrt., ISOMASTER EPS 150 G
  • Rotovill Kft., Aux Kappa 3,5 kW monosplit klímaberendezés
  • Szépítők Bemutatóterem Kft., Decork Façade (parafa tartalmú hőszigetelő dekorvakolat)

 

A díjazottak

A Kerapoxy Easy Design egy sokoldalúan használható, könnyen felhordható és tisztítható epoxi fugázó, bakteriosztatikus adalékszerrel és BioBlock® technológiával. Egyedi tulajdonságai miatt lakó- és kereskedelmi helyiségek mellett, uszodákban és wellness egységekben, valamint élelmiszerekkel közvetlenül érintkező felületek burkolására is kiválóan alkalmazható.

Egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen bedolgozható, felülete nagyon könnyen tisztítható, sima és színtartó, kitűnően ellenáll a savaknak. Az innovatív BioBlock® technológiának köszönhetően, megakadályozza a baktériumok elszaporodását és a penészképződést a fugázófelületeken, ezáltal higiénikussá és biztonságossá teszi a csempézett felületeket. Mindezek mellett a termék nagyon alacsony illékony szervesanyag kibocsátású környezet- és egészségbarát építőanyag.

 

 Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője a díjjal

Az új Kerapoxy Easy Design negyvenegy színben, valamint a színtelen, áttetsző kivitel kombinálásával végtelen számú árnyalatban és fényhatással érhető el, a Mapeglitter metálfényű színes csillámmal „megbolondított”, fényesen csillogó megjelenésű ezüsttől és aranytól a Mapecolor Metallickal elkeverve létrehozott platina, arany, réz, ezüst és sötétezüst tónusokig. A Kerapoxy Easy Design már elérhető a hazai kínálatban.
 

Mapei Sóskút

 

Mapei | Web

 

Forrás: sajtóanyag
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

Idén is csak a virtuális térben lesz Construma

A Hungexpo a kiállítók véleményét meghallgatva döntött így.

Nem változott a Construma kiállítás időpontja

Nem változott a Construma kiállítás időpontja

Jelen helyzetben ez nagyobb hír, mintha módosult volna.

Műemléket mentettek, díjat nyert a Csillaghegyi fürdő felújítása

Műemléket mentettek, díjat nyert a Csillaghegyi fürdő felújítása

A MAPEI referenciaépületek világversenyén diadalmaskodott.

Hirdetés