Az ország egyik legtapasztaltabb ingatlanfejlesztési szakember a cégcsoport innovációs vállalatának termék- és üzletfejlesztési tevékenységét segíti

A Paulinyi & Partners csoport innovatív ingatlanpiaci megoldásokat fejlesztő vállalatának, a Paulinyi & Partners Innovations-nek (PPI) a munkáját támogatja mostantól Tatár Tibor cége, a Calyx Investment egy stratégiai partnerség keretében. Az ingatlanfejlesztési szakember az elmúlt 19 évben a Futureal vezérigazgatójaként számos közös projekten dolgozott a Paulinyi & Partners-szel, most pedig még szorosabbra fűzik a szakmai kapcsolatot.


A PPI a már több mint 30 éves múltra visszatekintő Paulinyi & Partners cégcsoport innovatív fejlesztési központja. Elsődleges szerepet játszik a fejlesztéseket előkészítő döntéstámogatásban és az adatalapú, digitális kutatás-fejlesztésben. A PPI olyan automatizált folyamatokkal és generatív algoritmusokkal dolgozik, melyek az ingatlantanácsadás számos területén nyithatnak új távlatokat a következő években. A vállalat már több mint 650.000 m2 ingatlan létrehozását támogatta tanulásra képes gépi intelligencia és genetikus algoritmusok segítségével. Tatár Tibor először a Portfolio Property Investment Forum 2023 eseményén szólal fel a PPI csapatának tagjaként, ahol a mesterséges intelligencia szerepéről szóló panelbeszélgetést moderálja.
 

 

„Nagy öröm számomra, hogy az ország egyik leginnovatívabb építészirodájának kutatás-fejlesztési munkáját segíthetem. A PPI fejlesztései európai szinten is kiemelten fontos területeket érintenek, amelyek engem is régóta foglalkoztatnak. A csapat célja, hogy a következő időszakban olyan innovatív megoldásokat mutasson be, amelyekkel teljesen megújíthatják az ingatlanfejlesztés és portfoliókezelés világát. A PPI egyik legújabb fejlesztési területében – a meglévő épületek energetikai megújításában – különösen ígéretes szakmai és üzleti lehetőségeket látok” – mondta el Tatár Tibor.

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Konvex-konkáv görbületek 

Konvex-konkáv görbületek 

Elkészült a Budapest ONE irodaépület.

Közösségi központ menekülteknek

Közösségi központ menekülteknek

Zambiai menekülttáborba tervez humanitárius központot a Paulinyi & Partners.

Holdkőzetből felépíthető űrbázis?

Holdkőzetből felépíthető űrbázis?

A Paulinyi & Partners tervei szerint valósággá válhat a most még csak a tudományos-fantasztikus filmekből ismert űrkolóniák létrehozása.

Hirdetés