Hirdetés

Maradandót alkotni

A GABO ablakok nyílászáró megoldásainak megtervezésénél csak a megrendelő képzelete szab határt. 

Ezzel a mottóval készülnek nap mint nap a GABO ablakok nyílászáró megoldásai az Ablakszerker Kft. üzemeiben. Közel két évtizede van jelen a hazai építőiparban a székesfehérvári családi vállalkozás, mely mára több mint 50 szakembert foglalkoztat.

Nyílászáró megoldásaik mint bejárati ajtók, emelő-toló teraszajtók, ablakok és erkélyajtók, továbbá függönyfalak nemcsak az ország határain belül láthatók családi- és társasházak, valamint középületek, iskolák, sportlétesítmények homlokzatain, de az országhatáron túl osztrák, svájci, olasz és német épületeken is. Összesen 4.000m2 üzemterületen magasan képzett alkalmazottak és az elérhető legmodernebb technológiák együttes munkájával készülnek a megrendelők egyedi igényeire tervezett GABO ablakok nyílászárók alumíniumból és műanyagból. Az utóbbiak készülhetnek alumínium burkolattal, így akár egy homlokzaton belül könnyedén lehet kombinálni az alapanyagokat, szem előtt tartva a gazdasági szempontokat, de mégis modern, egységes és szép lesz a végeredmény.

Nyílászáró megoldásaik megtervezésénél tényleg csak a megrendelő képzelete szab határt, mert amit méretben az adott technológiákból le lehet gyártani, az el is készül a székesfehérvári üzemekben, így napi szinten készülnek a hatalmas ablakok, emelő-toló teraszajtók és függönyfalak is. Az igényeknek és terveknek megfelelő gyártást a minősített termelési folyamatok garantálják. Megoldásaik a megrendelői igények tekintetében

a ma már általánossá vált magas hőszigetelési elvárások mellett, olyan speciális követelményeknek is eleget tudnak tenni, mint a fokozott betörésvérelem, a magasabb szintű hangszigetelés, vagy az egyedi üvegdíszítés.Árnyékolástechnikai megoldások széles tárháza várja a megrendelőket, hogy rendszert alkosson a GABO ablakokkal, legyen az klasszikus redőny, vagy modern zsalúzia, vagy extravagáns textil árnyékolás, akár okosotthon integrációval is. Természetesen az esztétikum mellett kiemelten fontos szempont tervezéskor a GABO ablakok műszaki tulajdonságai is, hiszen nem elég az, ha szép egységet képez a nyílászáró a homlokzattal, az alapvető funkcióknak, hő- és hangszigetelési, biztonsági, valamint működtetési tulajdonságoknak is meg kell felelnie a megrendelői és a műszaki előírásoknak, szabványoknak.

A hosszú évek tapasztalatain megedződött stabil csapat a tervezés-gyártás-beépítés hármasát a szakmailag elvárható legmagasabb szinten teljesíti, hogy a megrendelői álmok megvalósulása mellett a GABO ablakokkal maradandót alkosson.

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Inspirálódjon a napfényből | VELUX (X)

Inspirálódjon a napfényből | VELUX (X)

Így formálhatják az építészek az emberek életét.

Folyékony ablak a zöldebb épületekért

Folyékony ablak a zöldebb épületekért

Hidrogél felhasználásával hoztak létre energiahatékony nyílászárót szingapúri kutatók

Hirdetés