Nemcsak a díjakat gyűjti a WorkStation kabin idén, de sorozatosan készülnek az új verziók is a megrendelői ötletek nyomán.

A Német Formatervezési Tanács által szervezett Iconic Awards: Innovative Architecture díjának elnyerése után újabb neves elismerést zsebelt be a Hello Wood WorkStation kabinja. Most a Muse Design Awards-on szerzett Platinum minősítést több mint 5000 nevező között.
 

Gyerekként mindannyian arról álmodoztunk, hogy legyen egy saját faházunk, kuckónk vagy bunkerünk a kert végében, ami csak a miénk. Ahova elvonulhatunk, saját világunkban játszhatunk és ahova áthívhatjuk barátainkat is. A Hello Wood sokoldalú design terméke most ezt az álmot váltotta valóra egy testvérpár számára.

A III. kerületben, egy magánház kertjében épült fel az egyik legújabb WorkStation kabin változat. A GameStation egy 8 négyzetméteres játszókuckó, amely a megbízó saját elképzelése alapján készült a gyerekei számára.

Míg most a közös családi játék helye, a kabin funkcionális sokoldalúságának köszönhetően a gyerekek növekedésével újabb szerepeket vehet fel; így lehet a gyerek elvonulós zuga, tanuló fülke, majd felnőtté válásuk után vendégházzá, dolgozószobává alakítható a szülők számára.

A GameStation teljes padlózata szivacs borítást kapott, amelyen kényelmesen lehet heverészni és gondtalanul játszani. A kabin formájának köszönhetően a belső tér nemcsak állva vagy széken ülve használható komfortosan, hanem a szivacson elhelyezkedve, a kifelé tartó falsíknak (mint háttámlának) dőlve is lehet mesét hallgatni, játszani, könyvet olvasni vagy akár a tetőablakon át nézni a csillagokat. A WorkStation kabinok beépített padja helyett itt polcrendszer készült, amelyen a TV és játékok kaptak helyet. Emellett RGB led világítással felszerelt, így a tér megvilágítása és hangulata sokoldalúan változtatható. 

 

A kabinhoz dupla terasz tartozik, amely a kertben álló fát körbeölelve jól működő egységet alkot. A kabinnal egyező alaprajzú, nem szabályos hatszög alakú teraszelemek egymáshoz képest eltolva és magasságban elmozdítva kerültek installálásra. A cél nemcsak izgalmas térbeli játék kialakítása volt, de így a magasabban lévő teraszmodul is ülőmagasságba került.

Újdonság a GameStation teraszait és lépcsőjét burkoló thermowood, amely egy időjárásálló, hőkezelt faanyag.

A GameStation kabin már lapra szerelve érkezett a felállítás helyszínére és két nap alatt felépült. A lapszerelhető kialakításnak köszönhetően az új WorkStation verziók már nemcsak Európa-szerte, de a tengerentúlra is szállíthatók.

A WorkStation és GameStation kabinok mellett már készül a SaunaStation és fémborítású „CyberStation” is.

További információk ITT és ITT!

Forrás: HelloWood

További és nagyobb képekért kattints a galériára!
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Tarol a WorkStation kabin

Tarol a WorkStation kabin

Nemcsak a díjakat gyűjti a WorkStation kabin idén, de sorozatosan készülnek az új verziók is a megrendelői ötletek nyomán.

Franciaudvaros bérházak Budapesten – Falk Miksa utca 4.

Franciaudvaros bérházak Budapesten – Falk Miksa utca 4.

Az ARTEM/BOOKS kiadó gondozásában megjelent Franciaudvaros bérházak Budapesten I. és II. kötet egy-egy épülete januártól az Octogon online-ra költözik.

 A vándorló palota életre kel

A vándorló palota életre kel

A Tokió mellett felépült Manga múzeumot Kengo Kuma álmodta meg.

Hirdetés