Hirdetés

Visszafogott formavilág, kompakt méret, emelt színvisszaadás, állítható fókusz és dönthető optika – ez a Catch.

Új mélysugárzó szériát jelentetett meg az olasz SIMES. Visszafogott formavilág, kompakt méret, emelt színvisszaadás, állítható fókusz és dönthető optika – a Catch a piacon lévő összes kültéri mélysugárzó valamennyi pozitív tulajdonságát magába foglalja.

Kezdjük az anyaghasználatnál: a négyzetes és téglalap verziókban gyártott termék háza szürke vagy fekete alumíniumból készül, a LED panelt magába foglaló ház pedig alumíniumból vagy rozsdamentes acélból, típustól függően. Védettége IP65, azaz pornak és kisnyomású vízsugárnak teljes mértékben ellenáll.

A széria kisebbik verziója kilenc, a nagyobb kivitel húsz darab optikás LED-et foglal magába, emelt, CRI90-es színvisszaadással. Fix és dönthető optikával egyaránt elérhető, a SIMES mindkét esetben tekintettel volt a káprázás korlátozásra.

A fix verzió esetén a lencsés optikát visszahúzták a mennyezet vonala fölé, a +/- 20°-ban dönthető esetén az optika eleje 15 mm-rel túllóg a síkon, viszont maga a LED még így is a mennyezeti sík mögött marad. Bármely típus esetén 30° és 60°-os sugárzási szög közül lehet választani, a fényarám pedig 1390 lm, 1890 lm, vagy 3140 lm. Betonfödémbe süllyesztése saját dobozzal megoldott. Egy igazán kompakt és profi megoldás!

További információért keresd a BE LIGHT! szakembereit!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Íme Poster, a SIMES új design kandelábere

Íme Poster, a SIMES új design kandelábere

Ha a szokványos helyett valami egyedi és elegáns designt keresel, akkor ne is keress tovább.

Indul a BMW-gyár felvonulási területének kiépítése

Indul a BMW-gyár felvonulási területének kiépítése

Konténervárost épít a Market Debrecenben.

Hölgyeim és uraim, az év színe: 19-4052

Hölgyeim és uraim, az év színe: 19-4052

Az amerikai Pantone cég megválasztotta 2020 színét, amiben máris lehet gyönyörködni.

Hirdetés