Csatornarendszer nélkül a tetőről lefolyó esővíz, megolvadt hó közvetlenül áztatja a házunk falait, ami komoly károkat okozhat az épületben. A csapadék elvezetésére tehát biztosan szükség van, de kérdés, hogy milyen ereszcsatornát válasszunk? A Terrán olyan komplett rendszert kínál, amely egyszerre időtálló és esztétikus. Ráadásul most már a Terrán ereszcsatorna-rendszerre is kérhetünk nagyságrendi árkalkulációt az online Terrán Tetőkalkulátoron keresztül.
 


Funkcionalitás és esztétikum

Házunk tervezésekor vagy a tető felújításakor az ereszcsatornáról sem feledkezhetünk meg. Ha a tetőről történő csapadékvíz elvezetésére gondolunk, olyan megoldást szeretnénk, amely egyszerre időtálló, esztétikus, tökéletesen funkcionál, így nem igényel különösebb törődést.

A modern, különleges felületkezeléssel ellátott, a Terrán tetőrendszer részét képező ereszcsatorna-rendszert nemcsak az előre gyártott elemeknek köszönhető könnyű és gyors szerelhetőség teszi vonzóvá, hanem az is, hogy minden darabját kiváló minőségű cink-magnézium bevonattal ellátott acélból gyártják. Az anyagkombinációra jellemző a nagyfokú szilárdság és korrózióállóság, valamint garantálja a hosszú élettartamot, az elhanyagolható hőtágulást, és a színek tartósságát is. A Terrán ereszcsatorna-rendszerének speciális kialakítása megakadályozza a szennyeződések lerakódását, így nincs szükség arra, hogy a karbantartással bajlódjunk.
 


A funkcionalitás kívánalmai mellett, egy jól megválasztott ereszcsatorna-rendszer esztétikailag is meghatározó eleme házunk homlokzati arculatának. A tetőnkhöz maximálisan passzoló eresszel válik teljessé az összkép és a védelmi funkció is. A Terrán ereszek többféle színben, a gyártó tetőcserepeivel harmonizáló árnyalatokban kaphatók, így tökéletes összhangot érhetünk el.

A komplett ereszcsatorna-rendszer kiegészítő elemeinek egy része pedig szabadon kombinálható az egyéb csatornarendszerekkel. Ráadásul a Terrán ereszcsatorna-rendszere nemcsak rendkívül időtálló, de a gyártó 15 év garanciával kínálja.


Már az ereszcsatorna-rendszerre is elérhető nagyságrendi kalkulátor

A Terrán számára fontos, hogy azoknak, akik építkeznek, vagy felújításba kezdenek, segítséget nyújtson, ezért számos felületen informatív tudásanyaggal szolgál. Az eddig is jól bevált és sokak által kedvelt online Terrán Tetőkalkulátorba most már a tetőcserepek és a Generon napelemes cserépen túl az ereszcsatorna-rendszerre is készíthetünk nagyságrendi árkalkulációt. A számítás a Terrán által forgalmazott rendszer kapacitását és a megadott tetőméreteket veszi figyelembe. Ezzel a funkcióbővítéssel egy energiahatékony és komplett tetőfedésre kaphatunk azonnali egyedi ajánlatot.
 

 

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. | Web | Facebook | Instagram | Youtube
 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Biztos alap a tetőn is | Terrán (X)

Biztos alap a tetőn is | Terrán (X)

Az alátéthéjazat nélkülözhetetlen szerepet tölt be a tető életében.

Hirdetés