Piac a piacon

Új helyen folytatja a Makers’ Market Budapest.

A tavalyi év végén indult Budapest legfrissebb design vására, a Makers’ Market, ahol a legszuperebb minőségű egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhatunk. Idén tavasszal új helyen, a legendás Fény Utcai Piacon várja több mint 50 alkotó a designra és a kortárs kézművességre nyitott közönséget, első alkalommal május 1-jén, Anyák napján!
 

A Makers’ Market mindössze fél év alatt a főváros legkedveltebb új kézműves vásárává vált, ami a szervezők számára egyfelől óriási elismerés, másrészt kiváló bizonyítéka annak, hogy a kézzel készített, egyedi designtermékekre való igény egyre nagyobb, és létezik hazánkban is egy olyan környezettudatos vásárlóréteg, aki a helyi alapanyagokból, természetbarát gyártástechnológiák alkalmazásával előállított egyedi, fenntartható termékek fogyasztását preferálja.
 


A szervezők hatalmas örömmel látják, hogy egyre többen értékelik a kézzel készített tárgyak egyediségét, a minőségét és az alkotó kézjegye által különös értékkel felruházott tárgyakat.

A Makers’ Marketen bemutatkozó termékek egyéni karakterük megfogalmazásán keresztül egyszerre képviselnek lokális és globális kulturális értéket a kortárs design élvonalában.


A Fény Utcai Piac új, központi lokáció és új fejezet is a programsorozat életében, ahol a korábbiakhoz képest tágasabb helyszínen és nagyobb választékkal várják a látogatókat. A vásár ideje alatt a Piac vendéglátóhelyei kiváló minőségű ételekkel és kávéval várnak, és természetesen a legendás lángosos is nyitva lesz aznap!

A vásár hangulatáról ezúttal is a Zenél az Utca élő fellépői gondoskodnak.

A május 1-jei Makers’ Market Budapest a Tavaszi Fesztivál hivatalos programja.
További infók az esemény Facebook-oldalán.
 

Makers’ Market Budapest időpontja: május 1., vasárnap 10.00 - 17.00
Helyszín: Fény Utcai Piac (1024 Budapest, Lövőház utca 12.)


 

Makers of Budapest | Web | Facebook | Instagram
Makers Market Budapest Instagram 
 

 

További képek a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Piac a piacon

Piac a piacon

Új helyen folytatja a Makers’ Market Budapest.

Decemberben dupláz a Makers Market Budapest

Decemberben dupláz a Makers Market Budapest

Az első, nagy sikerű novemberi esemény után az adventi időszakban két alkalommal is várja a design rajongóit Budapest legújabb designpiaca.

Budapest legújabb designpiaca | Makers Market Budapest

Budapest legújabb designpiaca | Makers Market Budapest

A designra és a kortárs kézművességre nyitott közönség egyedi tervezői termékekkel és azok alkotóival találkozhat a novemberben induló, havi rendszerességű vásáron.

Hirdetés