Fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét.

A Roca-nál a fürdőszoba teljes biztonságára törekszünk, érintésmentes termékeink tartalmaznak szenzoros csaptelepeket, elektronikus nyomólapokat a WC öblítéséhez, de olyan tükröket is, melyek egyszerű mozdulattal aktiválhatóak. Innovatív és praktikus eszközök, amelyek megvédenek minket a vírusok és baktériumok terjedésétől.

Szenzoros csaptelepek

Az érzékelővel ellátott csaptelep beépítése lehetővé teszi, hogy a víz áramlása egy egyszerű kézmozdulattal, érintés nélkül induljon meg és automatikusan álljon le, mikor nem érzékel jelenlétet. Higiénikus megoldás, mely amellett, hogy megakadályozza a felületeken lévő baktériumokkal való érintkezést, csökkenti a felesleges vízpazarlást is.

A hálózati vagy akkumulátoros működtetésű, L20 elektronikus, ívelt formájú csaptelep használatához egyszerűen emelje a kezét a beépített érzékelő elé és a víz áramlása automatikusan aktiválódik.

Az L90 elektronikus csaptelep ideális lehet például egy indusztriális fürdőszobába. Két modell közül választhat: az egyik a keverős csaptelep, melynél egy oldalsó fogantyú segítségével tudja szabályozni a víz hőmérsékletét, míg a másik, a beépítésnél beállított vízhőmérsékletű csaptelep.

Elektronikus nyomólapok

Az EP1 és az EP2 elektronikus nyomólapok érzékelők segítségével aktiválják a tartályt. Kezét emelje a nyomólap elé, így anélkül, hogy megérintené, működésbe hozza őket. Akár azt is beállíthatja, hogy automatikusan öblítsen használat után. 

A fekete üvegfelületű EP1 nyomólap ovális vonalakban felváltva világít az öblítéshez szükséges vízmennyiség függvényében. Amennyiben még személyesebbé szeretné tenni, beállíthatja a világító vonalak színét narancssárgára, lilára, kékre vagy akár zöldre is.

Az elektronikus nyomólap letisztultabb változataként pedig az EP2-őt ajánljuk, mely fehér üvegfelülettel rendelkezik, a vonalak pedig két színben (sárga vagy kék) világíthatnak.

Elektronikus WC öblítőszelep monoblokkos WC-hez

Ha úgy gondolja, hogy az elektronikus WC tartály telepítéséhez felújítási munkára van szükség, meglepődve tapasztalhatja, hogy létezik egy olyan érintésmentes megoldás, mely egyszerre hatékony és könnyen telepíthető. A legtöbb, 40 mm átmérőjű nyomógombbal rendelkező Roca tartállyal kompatibilis. Pár perc alatt, különböző felújítási munkálatok nélkül, a hagyományos kézi öblítésből egy automatikus, szenzoros öblítésű WC-t kaphat.

Ezenkívül az EM1 öblítő mechanizmushoz nincs szükség hálozati csatlakozásra a WC mellett, mivel akkumulátorral működik. Négy alkáli elem garantálja a több mint 40.000 automatikus öblítést, így nem kell aggódnia attól, hogy gyakran kell cseréni őket.

Szenzoros tükrök

Az érintkezés nélkül világító tükör sokkal könnyebbé teszi ápolási szokásait. Egyszerűen mozgassa kezét a Prisma confort tükör alján lévő mozgásérzékelők alatt, melyek aktiválják a tükör felső LED világítását, valamint az alsó fényeket egyaránt. Egy másik érzékelőnek köszönhetően aktiválhatja a páramentesítő fóliát is, elkerülve így a fürdés utáni párás tükör törlését, biztosítva annak makulátlan tisztaságát.

Olvasd el a korábbi anyagunkat is a Ruy Ohtake-tervezte mosdótálakról, amelyek életre kelnek, és személyiséget adnak minden fürdőszobának!

Roca.hu  I  Roca.com  I  Roca.es
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Így teljes az ünnep: mézeskalács-bútorok az Ikeától

Így teljes az ünnep: mézeskalács-bútorok az Ikeától

Imbuszkulcsot nem mellékelnek hozzá, de a leírása ugyanolyan, mint a valódi bútoroké.

Érintésmentes Roca-megoldások: fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét

Érintésmentes Roca-megoldások: fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét

Fedezze fel termékeinket, melyek védik az egész család egészségét.

Hirdetés