Sem designer, sem marketinges, sem vállalkozó nem létezhet ma már digitális design tudás nélkül. Serfőző Péter „sárga könyve” segít megérteni a tervezés alapjait, és segít átlépni a klasszikus gondolkodásból a digitális felületek tervezésének világába.

 

Ez a harmadik brandguide könyv a sorozatban: a branding alapjai és a tipográfia tematika után most az elmúlt évtizedekben szerzett digitális felületek tervezésekor szerzett tapasztalatit alapján osztja meg Serfőző Péter (brandguide.hu társalapító, Zwoelf CEO), a könyvek írója.
 


A User Interface Design – UI design & digitális tervezés című új kötet öt fejezete (UI? UX? Webdesign?; Az UI tervezés elméleti alapjai; Digitális arculat; A UI-Design építőelemei; Hasznos – UI-szótár) 200 oldalon, gazdagon illusztrálva, több mint 100 ábra és kép segítségével mutatja be a digitális tervezés legfontosabb szempontjait.

Kinek szól ez a könyv?

  • Elsősorban a designereknek, akik nap mint nap meg kell, hogy birkózzanak a digitális kor hozta elvárásokkal, akik weboldalakat, applikációt, digitális felületeket terveznek.
  • Ahogy a designereknek ismerniük kell a html és css alapokat, úgy a fejlesztőknek sem árt kicsit ismerniük a design alapjait.
  • Nincs startup vagy vállalkozás website nélkül. Ez a könyv segít az MVP kialakításában, vagy abban, hogy könnyebb legyen a kommunikáció a designerekkel.

„Hiszek a könyv erejében. A könyvek segítenek minden olvasónak, hogy jobbak legyenek az adott területen és a könyv segít a brandguide számára is, hogy egyre népszerűbb legyen, egyre több helyre tudjon a megosztott tudás eljutni” – jegyzi meg Serfőző Péter.

User Interface Design | könyv

További információk a könyvről és online megrendelés
Ha belelapoznál a könyvbe, azt ITT teheted meg!

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Térdramaturgia

Térdramaturgia

Holger Kleine könyvéről Gunther Zsolt (3h építésziroda) írt.

Noteszcsomag Planetáriummal és állatos designnal

Noteszcsomag Planetáriummal és állatos designnal

Megérkezett az A5 Bomo Memo kistestvére, az A8-as noteszcsomag.

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Sorsszerű találkozás a kokeshikkel

Tóth-Vásárhelyi Réka és a japán fababák készítése.

Hirdetés