A szőnyeg szobrász

Megújította márkáját Brinkus-Vándor Kata

Brinkus-Vándor Kata közel 20 éves tapasztalattal a háta mögött 2022-ben új alapokra helyezte a márkáját. Ebből a megújulási folyamatból született meg a KATA BRINKUS ATELIER, ami egy sokkal komplexebb szolgáltatás- és termékportfólióval szolgálja ki meglévő és új dizájnérzékeny vevőit. 


A kreatív műhely az egyedi tervezési feladatok mellett kisszériás szőnyegek és kisebb lakberendezési tárgyak gyártásával is foglalkozik. A különleges és testre szabott Handtuft technológiával készített egyedi darabok egytől egyig mind művészi alkotások, melyeket a tervező változatlan minőségben készít, s juttatja el a megrendelőhöz a világ bármely pontjára.  
 


Egyedi luxus szőnyegek kifinomult designnal

A mai Handtuft technológia segítségével színvonalas design szőnyegeket tudunk gyártani, amelyek nemcsak időtállóak, de előállításuk során kisebb ökológiai lábnyomot hagynak maguk után, mint korábbi társaik. Így egyedi termékeinkben párosul az esztétika és a fenntarthatóság. 

A KATA BRINKUS ATELIER büszkén mutatja be az utóbbi évek alatt elkészült, egyedi igényekre szabott prémium kategóriás handtuft termékeit, amelyek egytől egyig Brinkus-Vándor Kata szőnyeg szobrász tervei alapján készültek a legnagyobb precizitással és odafigyeléssel. 

„A szőnyeg ma már sokkal többet jelent, mint egy dekoratív padlódísz, vagy egy alárendelt szerepet képviselő lakberendezési tárgy.”

– jegyezte meg Brinkus-Vándor Kata. 
  

Természetes és újrahasznosított anyagok, új technológia és precizitás:



Handtuft szőnyeg kollekciók
 

Áttört hatású szőnyegek

„Légies klasszikusok prémium minőségben.” 

A handtuft szőnyegek stabil szerkezete és sűrűsége lehetővé tesz egy új dimenzió megjelenését a szőnyeg felületében. A robusztus egybefüggő felület áttörésével, azaz a lyukak kialakításával Brinkus-Vándor Kata áttört hatású szőnyegei könnyedséget és légiességet sugároznak.                     



 



Világító szőnyegek

„Szabadalmaztatott technikai megoldás, mérnöki precizitással.”

A világító szőnyegek mintázata valamint a beépített LED-ek színe és intenzitása különleges atmoszférát biztosítanak az adott enteriőrnek. Az E-Rug izgalmas kiegészítője lehet egy magánlakásnak, lobbinak, bemutatóteremnek vagy irodának. 




 

 

 

 

 

Applikált szőnyegek

„Matériák találkozása innovatív megoldásokkal.” 

Három típust különböztetünk meg az applikációs kollekcióban: a felt and tuft, a Swarovski kristályokkal díszített és a fémbetétes szőnyegeket. Ezek a termékek egyfajta luxus életérzést sugároznak emelve ezzel az adott enteriőr színvonalát.



 

 

 

 

 

 


3D-szőnyegek

„Tapintható stílus, prémium minőségben.”

A 3D-szőnyegek olyan plasztikus felületek, ahol a szálhossz pozitív-negatív váltakozása alakítja ki a szőnyeg felületét. A formák tökéletes plasztikáját a különböző hosszúságban „belőtt” fonalkötegek, és kikészítéskor azok precíz kézi nyírása biztosítja. 
 

 

 

A tervezőről: 
2003-ban a tervező elindította a Brinkus Rug Art saját dizájnmárkáját, melynek fő profilja a prémium minőségű egyedi szőnyegek és lakberendezési kiegészítők, úgy mint: asztali és padlóvázák, tükrök, puffok, ajándéktárgyak, falburkolatok tervezése és gyártása volt. Brinkus-Vándor Kata szőnyeg szobrász 1991 óta mindezidáig közel 30 kiállításon vett részt alkotásaival.

 

Kata Brinkus ATELIER | Web | Facebook | Instagram

 


Forrás: sajtóanyag

 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A szőnyeg szobrász

A szőnyeg szobrász

Megújította márkáját Brinkus-Vándor Kata

Best of Octogon 2021 | BIVAK

Best of Octogon 2021 | BIVAK

Visszatekintve az elmúlt évre Martinkó József, az Octogon magazin főszerkesztője kiemelt 10 meghatározó építészeti projektet a 2021-ben megjelent lapszámokból. Ezúttal íme a BIVAK által tervezett tahitótfalui műteremház.

Az esővízkezelés művészete

Az esővízkezelés művészete

A torontói Stormwater Facility.

Hirdetés