A díjátadón kiderül, ki lett a Hello Wood  Építész Mustra nyertese. 

Web:https://www.facebook.com/events/445553879383061/
Kezdődik:2019 Október 11. 19:00, Péntek
Végződik:2019 Október 11. 23:00, Péntek
Hely:Hello Wood
Település:Budapest
Cím:Fő tér 1.

 

Egy hét intenzív munkával és közös gondolkodással töltött idő után ért véget júliusban a harmadik Hello Wood Építész Mustra alkotófesztivál a Tokaji borvidéken. Július 5. és 12. között a hazai építészképzést nyújtó felsőoktatási intézmények és a Magyar Képzőművészeti Egyetem több mint 100 hallgatója és oktatóik hét településen 10 installációt hoztak létre. A fából készült, egyedi alkotások, amelyek a borvidék környezetével való párbeszéd mellett a helyi közösségeket is megszólítják, mint megannyi kilátó, új nézőpontot kínálnak, ahonnan az Y-generáció szemén keresztül tekinthetünk a régióra.

Mivel a Mustra a résztvevő intézmények oktatási anyagának részévé vált, a tábor annak a hónapokon át tartó előkészítő munkának a betetőzése, amely során a diákok és vezetőik a helyi igényekre reflektálva tervezik meg projektjeiket. Az alkotótábornak tétje is van: a résztvevők szavazatai alapján kerül kihirdetésre a győztes csapat, amely összesen 1 millió forint értékű faanyagot és készpénzt fordíthat saját alkotótábora megszervezésére.

A díjátadó estéjének hátteréül az Építész Mustra alkotásait bemutató kiállítás fog szolgálni, a díjátadó után pedig bulizhattok egy nagyot a 2019-as évet tokaji borok társaságában.


Hirdetés