Már több mint 20 ezer négyzetméternyi irodaterületet adtak bérbe a BudaParton.

A BudaPart CITY, a városnegyed második irodaháza minden hatósági elvárásnak és szakmai szabályrendszernek megfelelt, így a fejlesztő Property Market Kft. megkapta a használatbavételi engedélyt az épületre. Az első bérlők már nyáron beköltözhetnek.  

Az újgenerációs, state-of-art megjelenésű, LEED Gold minősítést célzó irodaház a legmodernebb energiahatékonysági szempontok figyelembevételével épült, ami hat emeleten, mintegy húszezer négyzetméteren kínál irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat. A BudaPart CITY épületében a közel 700 négyzetméternyi kereskedelmi területen egy nagyobb étterem, valamint a tervek szerint drogéria, posta, könyvesbolt és egy újabb kávézó is megvalósul.
 

A BudaPart irodaházai továbbra is töretlen népszerűségnek örvendenek, az egyedülálló lokációnak, a folyamatosan bővülő szolgáltatásoknak és a rekreációs lehetőségek tárházának köszönhetően. Mindezt alátámasztja, hogy a városnegyed első irodaháza, a BudaPart GATE a folyamatban lévő bérleti szerződések alapján várhatóan júliusban eléri a teljes bérbeadottságot. 

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a pandémia ellenére sem álltunk le, több szerződést kötöttünk, aminek köszönhetően a két épületben már több mint húsz hazai és multinacionális vállalattal van megállapodásunk

A BudaPartot választotta többek között a Serviced Office Belbuda, az IncepTech Kft., az Atradius Magyarország, a Sió ECKES, az Orange Business Services, a SEMCOM, az IFUA Horváth&Partners, a Novo Nordisk, a doTERRA és a Bayer Hungária Kft., emellett folyamatosak a tárgyalások az újabb tranzakciókkal kapcsolatban” – mondta el Tóth Mariann, a Property Market bérbeadási igazgatója.

A BudaPart CITY bérlői már egy teljesen működő városnegyedbe költözhetnek be, ahol számos szolgáltatás elérhető az épületek utcaszintjén, köztük kávézó, pékség, szupermarket, lottózó, SUPshop és biciklibolt is, amik folyamatosan bővülnek a beruházás során. A városnegyed a hozzá tartozó Kopaszi-gáttal és Lágymányosi-öböllel amellett, hogy kivételes zöld környezetet nyújt, budapesti viszonylatban is egyedülálló kikapcsolódási és kulturális élményeket kínál, amiket a lakók, a dolgozók és a látogatók egyaránt élvezhetnek. Már júniusban megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége, ahol az EB-meccsek mellett folyamatosak a kültéri filmvetítések is, továbbá július elejétől a főváros egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart is várja a fürdőzni és sportolni vágyókat. 

„A használatbavételi engedély megszerzésének köszönhetően a városnegyed egy újabb irodaépülettel gazdagodik, ami még több vállalatnak kínál lehetőséget, hogy az újgenerációs épület mellett a teljes városnegyed előnyeit élvezhessék. Azt gondolom, az a színes paletta, amit itt kínálunk, tesz igazán különlegessé minket: a budaparti irodákba minden nap jó betérni, ahonnan néha még hazaindulni sem szeretnénk” – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Rengeteget spórolhatnak a társasházak, ha még most szigeteltetnek

Rengeteget spórolhatnak a társasházak, ha még most szigeteltetnek

2021-től még tovább szigorodnak az épületenergetikai előírások.

A TriGranit kettős sikert aratott a 2019-es International Finance Awardson

A TriGranit kettős sikert aratott a 2019-es International Finance Awardson

A nemzetközi díjjal többek között az ágazati tudást ismerik el. 

Élőben tanulhatod meg, hogyan illesztenek össze egy kétszintes házat!

Élőben tanulhatod meg, hogyan illesztenek össze egy kétszintes házat!

Mindezt rétegragasztott fapanelekből. 

Hirdetés