Hirdetés

A Futurealé az Év Irodabérleti Tranzakciója

A Budapest ONE-t energiatakarékos, intelligens központi épületirányítási rendszerrel szerelik fel.

A Portfolio üzleti portál által megrendezett Property Investment Forum konferencián a Futureal nyerte el az Év Irodabérleti Tranzakciója elismerést a nyolctagú szakmai zsűri döntése alapján. 

A díjnyertes tranzakció, amely a Cushman & Wakefield közvetítésével jött létre, a Vodafone és UPC összeolvadásának jelentős lépése: a vállalat fővárosi irodáiban dolgozó kollégái 2022 őszén a Budapest ONE irodaparkba költöznek át, vagyis a Futureal fejlesztésében megvalósuló komplexum ad majd otthont a Vodafone új főhadiszállásának.

Az új helyszínen a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő, innovatív technológiai megoldásokkal felszerelt irodát alakítanak ki, ami a fenntarthatóságon túl a dolgozók egészségére és közérzetére is összpontosít. 

„Büszkék vagyunk az elismerésre és büszkék vagyunk arra is, hogy a Vodafone a Budapest ONE-t választotta. A sikeres tranzakció és a díj a bizonyíték arra, hogy a jelenlegi nehéz körülmények közepette is komoly piaci igény mutatkozik a kiváló lokációjú, modern, egészséges és innovatív irodai környezetre, ahol a pandémiát követő új korszak elvárásai szerint, kreatívan kialakított terekben, rugalmasan dolgozhatnak a munkatársak” - mondta Dr. Berki J. János, a Futureal nemzetközi iroda-bérbeadási és vagyongazdálkodási igazgatója.

„A Cushman & Wakefield és a Vodafone Magyarország kapcsolata hosszú és sikeres múltra tekint vissza mind bérbeadási, mind pedig projekt menedzsment szolgáltatások tekintetében, melyre nagyon büszkék vagyunk – tette hozzá Szántó Tamara MRICS, a Cushman & Wakefield Partnere és irodabérbeadási vezetője. – Örömmel tölt el minket, hogy egy igen hosszú tárgyalási folyamat sikeres lezárásaként kiválasztásra került a Budapest ONE irodaház, amely a Vodafone Magyarország jövőbeni igényeit teljeskörűen kiszolgálja. Nagy előny továbbá, hogy a Vodafone Magyarország a projekt legelején, már a tervezési fázisban becsatlakozhat a folyamatba, mely biztosítja számára, hogy az épület teljes egészében a vállalat igényei szerint kerüljön megépítésre és kialakításra. A Cushman & Wakefield PDS csapata számára az együttműködés továbbra is folytatódik a projekt érdemi részével, mely magában foglalja az épülő irodaterület teljeskörű tervezését, kialakítását és magát a költözést is.”

Szántó TamaraBerki János

A WELL Building és BREEAM környezettudatos épületminősítési rendszer elvárásai szerint megtervezett Budapest ONE-t energiatakarékos, intelligens központi épületirányítási rendszerrel szerelik fel. A dolgozók mentális és fizikai egészségét többek között az épületben megtalálható multifunkciós közösségi szoba, a tusolóval felszerelt kerékpártároló, az épület tetején lévő panorámás futópálya, és az irodapark belsejében található félhektárnyi nyitott köztér is támogatja, amit szökőkutak és egyedi kialakítású zöldterület tesz majd közkedvelt találkozóhellyé. 
A Vodafone új székhelyének kiválasztásánál az elhelyezkedés is kiemelt szempont volt, hiszen a Budapest ONE Magyarország legnagyobb multimodális, azaz több közlekedési módot összekötő közlekedési csomópontjában helyezkedik el. Őrmezőn, Budapest egyik dinamikusan fejlődő városrészében, a Kelenföldi pályaudvar, a 4-es metró, az 1-es villamos és számos buszjárat, illetve az M1–M7 autópályák fővárosi bevezető szakaszának találkozásánál megvalósuló nagy ívű fejlesztés – közvetlen járatokkal – akár 10 perc alatt is elérhető a belvárosból.

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elindult a Dél-Buda Városközpont Fejlesztés Újbudán

Elindult a Dél-Buda Városközpont Fejlesztés Újbudán

Az Etele Plaza és a Budapest ONE a jövőbeni növekedés meghatározó katalizátora lesz a dél-budai régióban.

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta az Advance Towert

Az Erste Ingatlan Alap megvásárolta az Advance Towert

Az Advance Tower új épületrészét várhatóan 2019 második felében adják át. 

Más szemszög: épül a Budapest ONE első üteme

Más szemszög: épül a Budapest ONE első üteme

Új városközpont születését fotózza a magasból Rizsavi Tamás. 

Hirdetés