Júniusban kerül megrendezésre a jubileumi évet ünneplő Építész Regatta vitorlásverseny Balatonlellén. A Magyarországon egyedülálló, környezettudatos építészek számára megrendezett amatőr nyílt verseny-sorozat, a XV. Építész-BE LIGHT! Regatta Nagydíj vitorlásversenye.

 

Az  eseménysorozat évről-évre növekvő érdeklődésnek örvend. Idén a 15-ös szám kiemelt jelentőségű az Építész Regatta évfordulója mellett, hiszen idén 150 éves az építészoktatás Magyarországon. Számunkra kiemelt fontosságú a fiatalok támogatása és a generációk találkozása, az esemény keretein belül is ezt szeretnénk erősíteni – mondta el Kálmán Ernő DLA, Építész Regatta alapítója.

 


A tavalyi közös sikereket folytatva idén is névadó fő támogatónként köszönthetjük a BE LIGHT! Kft.-t, amelyet az ország egyik legnagyobb és magyar tulajdonban lévő világítástechnikai vállalataként ismerhetünk, akik a szakmai tudásuk és elkötelezettségük mellett a jó hangulatért is felelnek.

A június 24-26. között zajló program a balatonlellei Bl Yacht Club-ból indul, a regatta előestéjén rendezett welcome partival. A második napon zajlik a verseny, amelynek eredményhirdetése egy könnyedebb elegáns szabadtéri kerti vacsorával és eredményhirdetéssel zárul a Keszthelyi BAHART kikötő teraszán, utána zenés mulatság éjjelig.

 

 

Az irodák csapatai legalább két építésszel hajónként vehetnek részt az eseményen, ezzel is kifejezve a magyar építészek közösségének egységét. A versenysorozattal, illetve a Nagydíjjal kapcsolatban további információk a honlapon érhetőek el.

 

A verseny időpontja: 2022. június 24-25-26.
A verseny helyszíne: Balatonlelle, Bl Yacht Club – Keszthely, BAHART kikötő

 

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Ilyen volt a XVI. ÉPÍTÉSZ-BE LIGHT! REGATTA

Ilyen volt a XVI. ÉPÍTÉSZ-BE LIGHT! REGATTA

2023-ban a rendezvény az MCC támogatásával zajlott

Hirdetés