Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Bellamo Premium Comfort - Vesta Home bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat.

A Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home Magyarország Zrt. partnerségük alkalmából pályázatot hirdet kezdő és profi lakberendezők számára bemutatóterem enteriőr tervezésére. A pályázat közreműködő partnere a Lakberendezők Országos Szövetsége.

 

Tervezz minden részletre kiterjedő luxus bemutatóterem enteriőrt, és ha a tiéd lesz a legjobb pályamű, az értékes főnyeremény és médiamegjelenés mellett megvalósítjuk terveid a MaxCity-ben lévő Bellamo Premium Comfort bemutatóteremben, amelyet referenciaként is bármikor ügyfeleid figyelmébe ajánlhatsz!


Inspiráló showroom enteriőr 2022 - Pályázat

Otthonunk kényelmes és praktikus berendezése, a tökéletes belső és külső tér megálmodása nem egyszerű, és szakértelmet igénylő feladat, hiszen az ott lakók, de akár csak a vendégségbe érkezők hangulatát is nagymértékben befolyásolja az adott tér megjelenése, kisugárzása. Mint az élet szinte minden területén, itt is fontos az első benyomás, és ez már a tervezgetéskor, bútor és egyéb lakberendezési kiegészítők vásárlásakor előtérbe kerül. Egy magával ragadó enteriőr meghatározhatja a bútorválasztásunkat, így teremti meg egy lakberendezési bemutatóterem minden apró részletre kiterjedő megjelenésének létjogosultságát. Jelen pályázattal egy inspiráló tér kialakítása a cél a luxus és prémium termékeket forgalmazó Bellamo Premium Comfort bemutatóteremben, a MaxCity földszintjén. Ha kedvet érzel magadban egy összetett exkluzív tér megtervezéséhez, amelyet, ha a te pályaműved nyer, megvalósítanak, jelentkezz a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home Magyarország Zrt. közös felhívására!

A pályázat során a nevezőknek legalább egy, a pályázat formai követelményeinek megfelelő koncepciót és látványtervet kell beküldeniük a kiírásban megadott bútorok és lakberendezési kiegészítők felhasználásával. Pályázni egyénileg lehet és egy nevező maximum 3 pályaművet adhat le.

A pályázaton való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A pályázat anonim, így a pályázó a pályázati anyagán semmilyen jelölést, nevet, logót, cégnevet nem jeleníthet meg (ennek megsértése a pályázatból való kizárást vonja maga után).

A regisztráció során a pályázónak nyilatkoznia szükséges arról, hogy a pályázatra benyújtott anyag a saját szellemi terméke. A pályázó a pályázat benyújtásával a pályázat anyagának nyilvánosságra hozatalát a kiírónak engedélyezi.

A részletes pályázati kiírás itt olvasható el.
 

Szakmai zsűri tagjai

    •    Ács Erzsébet – Lakberendezők Országos Szövetsége, elnök. Szakmai Szervezetek Országos Szövetsége, alelnök
    •    Horváth Norbert László - Vesta Home Magyarország Zrt., alapító-tulajdonos, kiíró
    •    Tancsik Gábor - Bellamo Premium Comfort, alapító-tulajdonos, kiíró
    •    Vajda Erik - Vesta Home Zrt., cégvezető

 

A pályaműveket és a nyertes pályázatot a június 1. és 3. között a LOSZ által a MaxCity-ben megrendezett Lakberendezők Hetén hirdetik ki. Ezután kiírók Instagram poszt és Facebook poszt formájában nyilvánosan is kihirdetik a szakmai zsűri díjazottját, valamint közönségszavazást indítanak közösségi profiljukon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertesek nevezésben megadott neve jelenik meg, amelyhez valamennyi pályázó a pályázatra történő jelentkezéssel kifejezetten és feltétel nélkül hozzájárul.

 

Pályázat meghirdetése: 2022. április 29.
Jelentkezési határidő: 2022. május 10.
Regisztráció

Konzultációs időpontok:
Bellamo Premium Comfort bemutatóterem: 2022. május 5., 6., 12.
Vesta Home bemutatóterem: 2022. május 5. és május 10.

Pályaművek leadási határideje: 2022. május 29., 23:59
Eredményhirdetés: 2022. június 2.
Eredményhirdetés helyszíne: Bellamo Premium Comfort bemutatóterem, MaxCity, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A. Fszt.

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Bellamo Premium Comfort - Vesta Home bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat.

Téli álmok
  • 2021-01-05 19:00
  • Deco

Téli álmok

A pihentető alváshoz elengedhetetlen a minőségi ágy, amihez a háló egyéb bútorai is illeszkednek. 

Márciusban új művészeti múzeum nyílik Bécsben

Márciusban új művészeti múzeum nyílik Bécsben

Az Albertina Modern múzeumot Hans Peter Haselteiner iparmágnás 57 millió euróval támogatta.

Nincs találat!

Hirdetés