Bellamo Premium Comfort - Vesta Home bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat.

A Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home Magyarország Zrt. partnerségük alkalmából pályázatot hirdet kezdő és profi lakberendezők számára bemutatóterem enteriőr tervezésére. A pályázat közreműködő partnere a Lakberendezők Országos Szövetsége.

 

Tervezz minden részletre kiterjedő luxus bemutatóterem enteriőrt, és ha a tiéd lesz a legjobb pályamű, az értékes főnyeremény és médiamegjelenés mellett megvalósítjuk terveid a MaxCity-ben lévő Bellamo Premium Comfort bemutatóteremben, amelyet referenciaként is bármikor ügyfeleid figyelmébe ajánlhatsz!


Inspiráló showroom enteriőr 2022 - Pályázat

Otthonunk kényelmes és praktikus berendezése, a tökéletes belső és külső tér megálmodása nem egyszerű, és szakértelmet igénylő feladat, hiszen az ott lakók, de akár csak a vendégségbe érkezők hangulatát is nagymértékben befolyásolja az adott tér megjelenése, kisugárzása. Mint az élet szinte minden területén, itt is fontos az első benyomás, és ez már a tervezgetéskor, bútor és egyéb lakberendezési kiegészítők vásárlásakor előtérbe kerül. Egy magával ragadó enteriőr meghatározhatja a bútorválasztásunkat, így teremti meg egy lakberendezési bemutatóterem minden apró részletre kiterjedő megjelenésének létjogosultságát. Jelen pályázattal egy inspiráló tér kialakítása a cél a luxus és prémium termékeket forgalmazó Bellamo Premium Comfort bemutatóteremben, a MaxCity földszintjén. Ha kedvet érzel magadban egy összetett exkluzív tér megtervezéséhez, amelyet, ha a te pályaműved nyer, megvalósítanak, jelentkezz a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home Magyarország Zrt. közös felhívására!

A pályázat során a nevezőknek legalább egy, a pályázat formai követelményeinek megfelelő koncepciót és látványtervet kell beküldeniük a kiírásban megadott bútorok és lakberendezési kiegészítők felhasználásával. Pályázni egyénileg lehet és egy nevező maximum 3 pályaművet adhat le.

A pályázaton való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A pályázat anonim, így a pályázó a pályázati anyagán semmilyen jelölést, nevet, logót, cégnevet nem jeleníthet meg (ennek megsértése a pályázatból való kizárást vonja maga után).

A regisztráció során a pályázónak nyilatkoznia szükséges arról, hogy a pályázatra benyújtott anyag a saját szellemi terméke. A pályázó a pályázat benyújtásával a pályázat anyagának nyilvánosságra hozatalát a kiírónak engedélyezi.

A részletes pályázati kiírás itt olvasható el.
 

Szakmai zsűri tagjai

    •    Ács Erzsébet – Lakberendezők Országos Szövetsége, elnök. Szakmai Szervezetek Országos Szövetsége, alelnök
    •    Horváth Norbert László - Vesta Home Magyarország Zrt., alapító-tulajdonos, kiíró
    •    Tancsik Gábor - Bellamo Premium Comfort, alapító-tulajdonos, kiíró
    •    Vajda Erik - Vesta Home Zrt., cégvezető

 

A pályaműveket és a nyertes pályázatot a június 1. és 3. között a LOSZ által a MaxCity-ben megrendezett Lakberendezők Hetén hirdetik ki. Ezután kiírók Instagram poszt és Facebook poszt formájában nyilvánosan is kihirdetik a szakmai zsűri díjazottját, valamint közönségszavazást indítanak közösségi profiljukon. A nyilvánosságra hozatal során a nyertesek nevezésben megadott neve jelenik meg, amelyhez valamennyi pályázó a pályázatra történő jelentkezéssel kifejezetten és feltétel nélkül hozzájárul.

 

Pályázat meghirdetése: 2022. április 29.
Jelentkezési határidő: 2022. május 10.
Regisztráció

Konzultációs időpontok:
Bellamo Premium Comfort bemutatóterem: 2022. május 5., 6., 12.
Vesta Home bemutatóterem: 2022. május 5. és május 10.

Pályaművek leadási határideje: 2022. május 29., 23:59
Eredményhirdetés: 2022. június 2.
Eredményhirdetés helyszíne: Bellamo Premium Comfort bemutatóterem, MaxCity, 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/A. Fszt.

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kreatív lakberendezőket díjazott a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home

Kreatív lakberendezőket díjazott a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home

Izgalmas kültéri pihenési megoldásokkal és showroom enteriőr tervekkel lehetett szert tenni az elismerésre a LOSZ szakmai támogatásával megvalósult kiírásokon.

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Bellamo Premium Comfort - Vesta Home bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat.

Téli álmok
  • 2021-01-05 19:00
  • Deco

Téli álmok

A pihentető alváshoz elengedhetetlen a minőségi ágy, amihez a háló egyéb bútorai is illeszkednek. 

Hirdetés