Újdonság a Strohm Teka fürdőszobakollekciójában – szabadalmaztatott technológiák, egyedi formatervezés és látványos design.

A fürdőszobában eltöltött idő sokak számára többet jelent egyszerű tisztálkodásnál – a magyar lakosság több mint fele itt frissül fel egy hosszú nap után, egynegyedük pedig szellemi feltöltődésre, énidőre, megszépülésre is használja a lakásának e terét – mutatott rá a Strohm Teka Fürdőszoba Körkép országos reprezentatív kutatása.* Az idei év első Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításán a látogatók megtekinthették és megtapasztalhatták, milyen lehetőségeik vannak manapság arra, hogy a tisztálkodásunk helyszíne egyben egy minden igényt kielégítő relaxációs helyiség is legyen.
 


2023 januárjában ismét megrendezésre került a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, ahol többek között a Strohm Teka is bemutatta a legizgalmasabb újdonságait. Az eseményre látogatók nemcsak egy-egy márka termékeit tekinthették meg, hanem a tervezők által megálmodott enteriőröket is, legyen az egy mindennapi fürdőszoba, wellness, kerthelyiség vagy akár relaxációs tér.

Az idei kiállításon sem volt ez másként, ahol a résztvevők a sószobától kezdve a pezsgőfürdőn át a legkülönbözőbb fürdőszobai termékekig mindent megtalálhattak, de akár egy burkolói workshopon is kipróbálhatták magukat. A hagyományokhoz híven itt hirdették ki az Év Fürdőszobája díj nyertesét, emellett különböző márkák szakemberei tartottak izgalmas előadásokat lakberendezőkkel és belsőépítészekkel karöltve.

A 2023-as kiállítás azonban nem csupán a lehetőségekben és kiállítókban volt gazdag, az is különlegessé tette, hogy a Strohm Teka itt mutatta be először a nagyközönségnek a legújabb szabadalmaztatott zuhanyrendszerét, amely még a színpadon is életre kelt egy kortárs balett táncos személyében. Emellett a márka különleges fürdőszobai csaptelepeit is felvonultatta, melyekkel új szintre emelte a fürdőszobai lakberendezés lehetőségeit.
 


180° - ragyogó ötletek áramlása

Az európai ember körülbelül a francia forradalom óta ismeri a zuhanyrendszereket, de mai formájukban csak a múlt század második felében terjedtek el a háztartásokban. A 2020-as évekre a zuhanyzás meghaladta tisztálkodási célját, és előtérbe kerültek azok a funkciók, melyek által valóságos wellness oázist varázsolhatunk fürdőszobánkból. Megjelentek az esőzuhanyok, a hidromasszázs- és gőzkabinok, a beépített világítási rendszerek – mindazok az innovációk, melyek a zuhanyzást egy jó közérzetet adó rituálévá teszik.

Ehhez kapcsolódva született meg a Strohm Teka legújabb innovációja, amely az otthonunk mellett a szállodákban és vendégségben is új szintre emelheti a kényelmet, valamint a higiéniát. A 180° zuhanyrendszer a nemzetközi Casa Decor kiállítást követően debütált a hazai közönség előtt. Az európai design- és termékdíj említett, innovatív, szabadalmaztatott formatervezésű rendszer várhatóan 2023 tavaszától lesz elérhető az üzletekben, azonban a kiállításra látogatók elsőként próbálhatták ki az újdonságot.

A 180° zuhanyrendszer a piacon egyedülálló termék, mely egy mágneses rögzítésnek köszönhetően a felszállócsőbe rejti a gégecsövet és a kézizuhanyt, így alapesetben azok szemből és oldalról láthatatlanok. A használathoz elég csak 180 fokban elfordítani a felszállócsövet, és kivenni a mágnessel rögzített kézizuhanyt. Fürdés után egy egyszerű mozdulattal vissza tudjuk tenni a kézizuhanyt és visszacsavarni a zuhanyoszlopot, ezáltal megtartva a tiszta és rendezett fürdőszoba képét. A fejzuhany használata esetén pedig csak a vizet kell megnyitnunk, miközben a gégecső végig rejtve és tiszta marad.
 


Az egyedülálló zuhanyrendszer tökéletesen képviseli a teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínáló Strohm Teka értékeit: gondoskodik, támogat és inspirál mindamellett, hogy nagy hangsúlyt fektet az egészségre és a könnyű tisztíthatóságra.

„Az egyik fő szempont az új innovációknál az volt, hogy fokozzuk a fürdőszobába lépés élményét, és megoldjuk azokat a problémákat, amelyektől kényelmetlenné válhat a zuhanyzás. Ezért a 180° zuhanyrendszer formatervezése dekoratív, minimalista és funkcionális is egyben. A gégecső elrejtése tiszta zuhanyt és kényelmes használatot biztosít, és egyben esztétikus képet ad a fürdőszobának” – mondta Deli Viktória, a Strohm Teka marketing igazgatója.

A gégecső és a kézizuhany elrejtése segít megakadályozni a cső összecsavarodását, és csökkenti a bőrkontakt és a kidörzsölődés kockázatát, ezzel megelőzve a baktériumok és kórokozók elszaporodásának veszélyét a bőrünkön.

A 180° zuhanyrendszer elérhető termosztátos és Dual Control, valamint ezek Antibakteriális változataiban is. A szabadalmaztatott Antibakteriális zuhanyrendszerről itt olvashat bővebben. A 180°-ban forgatható zuhanyrendszer működéséről további érdekességek itt olvashatók.
 


Lavi - a természetes színek összkompozíciója

A márkánál megszokott természetközeli színek jelennek meg a legújabb termékcsalád modelljein. A Lavi stílusos fürdőszobabútorral, párásodásmentes tükörrel, öntöttmárvány káddal és több méretben és színben elérhető csapteleppel is büszkélkedhet.
 

„A Strohm Teka teljeskörű fürdőszobai megoldásaival egy olyan teret szeretnénk létrehozni, ahol a fürdőszoba valóban egy privát tér tud lenni, ahol önmagunk lehetünk, ahol van időnk gondolkodni, ahol minden inspirál, miközben relaxálunk és jól érezzük magunkat. Ezt szem előtt tartva született meg LAVI termékcsaládunk, ahol egy teljes termékpalettával járulunk hozzá a fürdőszoba kényelméhez és az imént említett igényekhez” – mesélte Deli Viktória.

A márka egy olyan formabontó megoldással mutatkozott be, ami hiánypótló a piacon, és már a kiállításon kiderült, hogy elnyerte a lakberendezők és belsőépítészek érdeklődését.

A skandináv ihletésű tiszta és esztétikus formák találkozásában született meg a termékcsalád, amely a már jól ismert króm bevonat mellett letisztult matt fehér, matt fekete és amazonas tölgy színek kombinációjában is elérhető. A már megszokott színek mellett a fa hatás teszi kifinomulttá és egyedivé az egyes termékeket.
 A termékcsaládban többféle mosdó csaptelep, zuhany csaptelep, valamint kádtöltő csaptelep is megtalálható, így téve teljessé a fürdőszobai kollekciót. A csaptelepek formatervezését követve három új fürdőszobabútor is megszületett matt fekete-fehér, fehér és fekete-amazonas tölgy színkombinációkban. Az öntött márvány mosdópulttal elérhető Lavi bútorválasztékából bármelyik színkombináció választható ráhelyezett vagy részben süllyesztett öntött márvány mosdótállal. A kollekciót egy ovális, LED háttérvilágítással ellátott, fehér szegélyes tükör teszi teljessé, mely akár elfordítva is felhelyezhető ízlésünknek megfelelően.

A Strohm Teka új termékei várhatóan tavasztól megtalálhatóak lesznek a márka budapesti bemutatótermében, így az is megtekintheti őket, aki lemaradt volna a kiállításról.* 2022 áprilisában online, önkitöltős kérdőívvel támogatott interjúk a 20-64 éves internetező magyar lakosság körében, 1000 fős mintán, amely nemre, korra, iskolai végzettségre, település típusra és régióra reprezentálja az alapsokaságot.

 

Strohm TEKA | Web | Facebook | Instagram | YouTube | LinkedIn

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Énidő a fürdőszobában

Énidő a fürdőszobában

Újdonság a Strohm Teka fürdőszobakollekciójában – szabadalmaztatott technológiák, egyedi formatervezés és látványos design.

Design 2020: Vecsei Réta „tüntető” kollekciója

Design 2020: Vecsei Réta „tüntető” kollekciója

Vecsei Réta ruháin megjelennek a Fridays For Future mozgalom üzenetei.

Hirdetés