Tengerészélet

Nemzetközi útra lép a VanDutch hajódesigner márka.

A VanDutch vállalathoz 2020-ban jutott hozzá a hajótervezésben nagy tapasztalattal bíró Cantiere del Pardo. A jellegzetes identitással rendelkező márka Saint-Tropez-i központja után a Garda-tavon, Monigában létesített újabb székhelyet. Ráadásul a jövőben további két képviselettel is jelentkeznek majd a Baleár-szigeteken és Miamiban. Közben pedig piacra került legújabb hajójuk, a VD 56, valamint megújítják teljes termékpalettájukat is.

 

 

Racionális és éles képet ad a kompromisszumok nélküli tengerészéletről a sajátosan minimalista és letisztult vonalvezetésű VanDutch. Dinamikus és merész arculata mellé mindegyik lokáció tökéletes opció. A vállalat központjai különleges szolgáltatásokat nyújtanak, és erős közösségi hálót jelentenek a VanDutch tulajdonosoknak, továbbá a számukra rendezett partik, prémium rendezvények és exkluzív események helyszínéül is szolgálnak.

 

 

A hajók általános jellemzője, hogy míg méretük változó, alakjuk és funkciójuk állandó maradhat, azonban minden egyes darab szorosan kapcsolódik a designjáról, eleganciájáról és stílusáról jól ismert olasz helyszínekhez. Ez egy olyan kombináció, ami kiemeli a márka identitását, és egyben megcélozza a luxusra vágyó, elit közönségét is. 

 

 

A VanDutch 56-ot az egyedülálló velencei lagúnában mutatták be. A hajó áramló, íves és lekerekített formái szembeötlő összjátékban vannak Arsenale vonalaival, valamint Burano élénk színvilágával. A brand központjai közül elsőként a franciát adták át Saint Tropez tarkabarka házakkal és strandokkal körülvett, régi kikötőjében.

 

 

Pár héttel ezután nyitották meg a Garda-tavi helyszínt Moniga elragadó és jól felszerelt hajóállomásán. Itt a képviselet megnyitásakor egy emlékezetes túrán VanDutch 32 és 40-es típusok járták be a tó jellegzetes, lenyűgöző útvonalait. Hamarosan felavatják a másik két székhelyet is. A VanDutch Balearics Center a Földközi-tenger két jól ismert szigetén, Ibizán és Mallorcán található, míg az USA-ban Miami ad majd otthont a márka központjának.

 

 

Minden egyes VanDutch központ elegáns, barátságos, luxus felszereltségű helyszín, ahol charter szolgáltatásokkal, exkluzív eseményekkel várják a VanDutch világban élőket, valamint ideálisak azok számára is, akik alaposabban megismernék ezt a minimalista, egyszerűségében is látványos, tengerészéletre csábító márkát.

 

VanDutch | Web | Facebook Instagram

 

 

Forrás: Interni Magazine

 

 

További képek a galériában!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Tengerészélet

Tengerészélet

Nemzetközi útra lép a VanDutch hajódesigner márka.

Elindult a régészeti feltárás a Radetzky-laktanya területén

Elindult a régészeti feltárás a Radetzky-laktanya területén

Kulturális örökségünk védelme érdekében az ingatlanfejlesztő kiemelt figyelmet fordít a régészeti feltárásra.

Hogyan mérhető egy adott épület egészségessége?

Hogyan mérhető egy adott épület egészségessége?

Bíró Péter nemzetközi épületbiológus magyarázza el a HuGBC Green Talk sorozatában.

Hirdetés