Hirdetés

Élvezze az intelligens zuhanyrendszer előnyeit fürdőszobájában, engedjen teret a technológiának és használja ki a személyre szabott funkciókat!

Képzelje el, hogy kiugrik az ágyból, és a fürdőszobában már a tökéletes hőmérsékletre beállított víz várja Önt a zuhany alatt. Az okosrendszer segítségével egy egyszerű mozdulattal beállíthatja, módosíthatja, vagy akár le is állíthatja a víz áramlását. A Smart Shower rendszer különböző testreszabható profilokkal rendelkezik, hogy Ön és szerettei saját ízlésüknek és igényüknek megfelelően állíthassák be a zuhanyzót. Ne csak álmodozzon a kényelemről, szerezze be a Roca könnyen elérhető Smart Shower rendszerét!

Fejlett, ultravékony design

A mindössze 12 mm vastagságú keretnek köszönhetően a Smart Shower kezelőfelülete épphogy kidomborodik a fal felületéből. A zuhanyrendszer 4,3 hüvelykes színes képernyőt, hőmérséklet-szabályozást, megfelelő precizitású vízáramlást, illetve beépített világítással rendelkező érintőgombokat tartalmaz.

Intuitív használat

Az érintőképernyő és a forgó kezelőfelületek kialakításának köszönhetően nagyon egyszerűen kezelhető, használata rendkívül felhasználóbarát. 

Vegye át az irányítást

A Smart Shower kialakítása könnyűvé teszi a szabályozást. Töltse le az alkalmazást és mobiltelefonjáról vezérelje az összes funkciót. Az applikáció segítségével beprogramozhatja a zuhanyt, megtöltheti a kádat a szükséges mennyiségű és megfelelő hőmérsékletű vízzel, továbbá a víz- és energiafogyasztást is egyszerűen ellenőrizheti.

Teljes testreszabhatóság

Állítsa be az Ön számára legtökéletesebb zuhanyt. Válassza ki a hőmérsékletet, a víz áramlását, és a vízkimeneteket. Mentse el ezeket a beállításokat személyes profiljába, így legközelebb már nem kell ezzel foglalkoznia, csak élveznie a zuhanyzást.

Teljes biztonság

Kapcsolja be a gyermekzár módot a kijelzőn, és kerülje el a véletlen aktiválást. A kicsik ekkor már kedvük szerint játszhatnak az okos zuhanyzóval anélkül, hogy bajuk esne.

Öntisztító folyamat

Tisztítóprogramjának köszönhetően a Smart Shower időnként nagynyomású vizet enged ki minden kivezetéséből, hogy eltávolítsa a vízkövet és a szennyeződéseket a csövekből és fúvókákból. Továbbá az alapos fertőtlenítés érdekében egy hatperces program során 72°C-os vizet bocsájt ki, mely a lehetséges baktériumokat megöli és eltávolítja. 

Végezetül… A takarékosság

A Roca Smart Shower fogyasztási statisztikát is biztosít a családi költségek szabályozására. Ezenkívül kijelzője „szünet” üzemmóddal is rendelkezik, amely lezárja a vízáramlást, míg Ön habosítja testét. Mikor folytatja a zuhanyzást, ugyanolyan beállítások között élvezheti tovább a vizet.

Vegye kezébe az irányítást, élvezze az okos zuhanyzás előnyeit – a kényelmet, a biztonságot és a hatékonyságot –, melyet az egész családja számára biztosít!
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A relaxációt költséghatékonyan segítő módszerért járt a fődíj

A relaxációt költséghatékonyan segítő módszerért járt a fődíj

Fenntarthatóbb és költséghatékonyabb fürdőszobai környezetet teremthet a MOME-s hallgató nemzetközi díjas terve.

Az okos otthonokért
  • 2019-02-20 08:05
  • Deco

Az okos otthonokért

7 okos ötlet a konyhákba és fürdőszobákba.

Hirdetés