• 2019-02-20 08:05
  • Deco

Az okos otthonokért

7 okos ötlet a konyhákba és fürdőszobákba.

A smart funkciók egyre népszerűbbek és egyre kiforrottabbak, segítségükkel kényelmesebb és komfortosabb lehet a lakás. Ezúttal a fürdőszobák és a konyhák berendezésit vettük górcső alá.

A Roca Multiclean bidéfunkciós ülőkék intimmosási és szárító funkcióval, valamint ülőkefűtéssel is rendelkeznek. Különböző formában is elérhetők, így kiválóan tudnak alkalmazkodni a helyiség adottságaihoz. (Roca)

Philippe Starck sztárdesigner és a Duravit AG közösen alkották meg a SensoWash®Starck ülőkét, ami elsőként egyesíti a tökéletes designt a maximális zuhanykomforttal: ennél a szaniternél  három zuhanyfunkció közül lehet választani. (Das Bad & Wellness)

Elektromos felszerelésével különböző hangulatokat képes teremteni a Fantini Rubinetti Aquafit Dream a fény és  a víz eltérő kombinációinak segítségével. Mivel vezérlőpanele képes tárolni az információkat, így a zuhanyzás élménye személyre szabható. (Das Bad & Wellness)

A szabadban zuhanyzás élményét kínálja a SENSORY SKYATT. Kiegészítik egymást a különböző esőmódok, a köd, a világítás és az illatok egyedi kombinációi, amiket az időjárási  jelenségek és a természet hangulatai inspiráltak. Mennyezetbe süllyesztett RainSky zuhanyfeje digitális Smart Tools segítségével vezérelhető. (Das Bad & Wellness)

A Smart Food Management funkciónak és a Bosch hűtő kameráinak köszönhetően a mobilapplikáció tanácsokat ad a hűtőben tárolt zöldségek, gyümölcsök tárolási módjáról, helyéről, sőt, ezeket az információkat felhasználva ajánl recepteket is, és ha ez nem lenne elég, a leltárfunkció még a szavatossági időről is rendszeres értesítést küld. (BOSCH)

A Home Connect applikáció segítségével többé nem kell a mosógép programjai között találgatni. Egyszerűen a szín, az anyag és a szennyeződés mértékének megadásával az applikáció javaslatot tesz a megfelelő mosási programra. (BOSCH)

A Home Connect applikációban csak ki kell választani a kívánt receptet, és egy gombnyomással elküldhetők a beállítások a sütőnek, így pontosan tervezhető a sütés hőfoka és időtartama is. (BOSCH)


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Kihirdették a hazai irodadesign díj győzteseit

Kihirdették a hazai irodadesign díj győzteseit

A Real Estate Awards nyertes projektjeinél az okosmegoldások, az emberközpontúság és a fenntartható, környezettudatos fejlesztések kerültek előtérbe.

Gáztartályok dobták fel az irodadesignt

Gáztartályok dobták fel az irodadesignt

A belsőépítészeti újrahasznosítás a tajvani Waterform Design stúdiót dicséri.

Kizöldül a Lego, jön a cukornádból készült építőkocka

Kizöldül a Lego, jön a cukornádból készült építőkocka

2030-tól búcsút intenének a műanyagnak. 

Hirdetés