A mosdótálak, melyek életre kelnek, és személyiséget adnak minden fürdőszobának.

A mosdótálak, melyek életre kelnek és személyiséget adnak minden fürdőszobának – ezek az Ohtake pultra ültethető mosdói.

Ahogy a modernizmus és az Art Deco is a természetben talált inspirációt a csodálatos bútorok és épületek megtervezéséhez, úgy a brazil származású Ruy Ohtake is olyan mosdókat alkotott, melyek új irányelvet mutatnak az ívelt és organikus ihletésű formákkal. A kollekció, mely ötvözi az anyagok finomságát és a design vitalitását.

Ohtake egyesíti a vonalak finomságát a Fineceramic® egyedi teljesítményével, így egy olyan százszázalékos porcelán mosdó gyártását teszi lehetővé, mely negyven százalékkal könnyebb és harminc százalékkal ellenállóbb lesz.

A mindössze öt mm vastagságú Ohtake mosdótál falai finom tapintásúak, garantálják a nagy ellenállást és a maximális tartósságot.

Ezen kívül a sima felületei megakadályozzák a szennyeződés kialakulását, nagyon könnyen tisztíthatóak anélkül, hogy attól tartanánk, hogy a zománcot károsítjuk különböző súrolószerekkel.

Az Ohtake mosdó sokoldalúsága lehetővé teszi, hogy minden fürdőszoba egyedivé váljon. Hat színben elérhető, így széles spektrumot kínál a személyes, egyedi vagy nagy volumenű projektek belsőépítészeti tervezéséhez.

A gyöngyház, az onyx vagy akár a kávé szín is felkelthetik az érdeklődést. A világosabb tónusok, mint a bézs, a matt fehér vagy a fényes fehér még inkább hangsúlyozzák a letisztultságot anélkül, hogy figyelmen kívül hagynák a merészséget a fürdőszoba designjában. Válasszon formát és színt és szerezze be egyedi mosdóját!

Roca.hu  I  Roca.com  I  Roca.es
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Új főszereplő egy háború előtti budai villában
  • 2020-05-06 09:00
  • Deco

Új főszereplő egy háború előtti budai villában

Egy igazi Deco-klasszikus: a POSITION Collective terve a popARCH studio kivitelezésében. 

Lakás három az egyben
  • 2020-05-04 09:00
  • Deco

Lakás három az egyben

A Batlab klasszikusa a Deco 2017/1-es számából.

Az IKEA májusban elkezdi kinyitni az európai boltjait

Az IKEA májusban elkezdi kinyitni az európai boltjait

De egyelőre nem tudni, pontosan hol és mikor. Közben a rendelések zavartalanul folynak.

Hirdetés