Izgalmas kültéri pihenési megoldásokkal és showroom enteriőr tervekkel lehetett szert tenni az elismerésre a LOSZ szakmai támogatásával megvalósult kiírásokon.

Nyerteseket hirdetett közös pályázatán a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home Magyarország Zrt.

 

Az „Inspiráló showroom enteriőr 2022” pályázaton indulók a Bellamo Premium Comfort bemutatóterem egy részének enteriőr tervezésére kaptak feladatot, ahol a két cég friss együttműködésének helyszínét kellett megálmodni. A nyertes pályaművet meg is valósítják, így később referenciaként szolgálhat a fődíjjal büszkélkedő lakberendező számára.

A Vesta Home egy korábbi, „Kültéri luxus” néven futó pályázatának eredményhirdetését a Covid miatt szintén ekkor tartották a Bellamo Premium Comfort MaxCity-ben lévő bemutatótermében, ahol a szakma számos képviselője megjelent. Mindkét pályázat a Lakberendezők Országos Szövetségének szakmai támogatását élvezte.

 


Inspiráló showroom enteriőr 2022 pályázat

Otthonunk kényelmes és praktikus berendezése, a tökéletes belső és külső tér megálmodása nem egyszerű, és szakértelmet igénylő feladat, hiszen az ott lakók, de akár csak a vendégségbe érkezők hangulatát is nagymértékben befolyásolja az adott tér megjelenése, kisugárzása. Mint az élet szinte minden területén, itt is fontos az első benyomás, és ez már a tervezgetéskor, a bútorok és a lakberendezési kiegészítők vásárlásakor előtérbe kerül. Egy magával ragadó enteriőr meghatározhatja a bútorválasztásunkat, így teremti meg egy lakberendezési bemutatóterem minden apró részletre kiterjedő megjelenésének létjogosultságát. Az Inspiráló showroom enteriőr 2022 pályázattal a kiírók célja egy inspiráló tér kialakítása volt a luxus és prémium termékeket forgalmazó Bellamo Premium Comfort bemutatóteremben, a MaxCity földszintjén. A pályázók bő négy hetet kaptak arra, hogy bemutassák elgondolásukat a kiíróknak.
 


A Bellamo Premium Comfort tulajdonosából, Tancsik Gáborból, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnökéből, Ács Erzsébetből és a Vesta Home tulajdonosából, Horváth Norbertből, valamint ügyvezetőjéből, Vajda Erikből álló zsűri összetett szempontrendszer, az összhang, eredetiség, kreativitás, részletgazdagság és színharmónia figyelembevételével értékelte a pályaműveket.

 • Fődíj: Tokainé Harka Veronika,
 • II. helyezett: Hasse Ágnes,
 • III. helyezett: Nemes Dorottya,
 • LOSZ különdíj: Tokainé Harka Veronika,
 • Vesta Home különdíj: Zselló Katica,
 • Bellamo Premium Comfort különdíj: Hasse Ágnes.

 

 

Kültéri luxus pályázat

Az elmúlt két évben felértékelődtek az otthoni kikapcsolódás különböző formái, különösen a kertben, a teraszon vagy az erkélyen eltölthető idő. Aki tehette, mert rendelkezik bármekkora méretű erkéllyel vagy kerttel, annak szépítésébe kezdett. A Vesta Home döntéshozói is érzékelték a kültéri árnyékolás iránt megnövekedett igényt, így merült fel bennük az exkluzív szabadtéri pihenési megoldásokat bemutató pályázat gondolata. A 2021-ben indult Kültéri luxus kiírásban a legjobb hazai kerti, valamint terasz és erkély pihenőhely megoldásokat keresték, és egyetlen kitételként a Vesta Home által forgalmazott pergolák valamelyikének látványtervbe illesztése szerepelt. A cél a pályázat tematikája iránt érdeklődő szakemberek fantáziájának megmozgatása volt, a kiírók kreatív és formabontó anyagokat vártak.

A pályaműveket elbíráló zsűriben a neves milánói tervező, Massimiliano Raggi mellett helyet foglalt Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke; Bor Iván, a Sicis mozaik magyarországi képviseletének vezetője; valamint Horváth Norbert, a Vesta Home alapító-tulajdonosa. A beérkezett magas színvonalú munkák nehéz döntés elé állították a legjobb megoldások kiválasztására törekvő szakértőket. A pályázat fődíjának nyertesén túl a zsűritagok egyenként is különdíjjal ismerték el az általuk kiemelkedőnek tartott látványtervet.

 
A Vesta Home Kültéri luxus pályázatának díjazottai:

 • Fődíj: Mihálydeák Krisztina,
 • II. helyezett: Zámbó Tímea,
 • III. helyezett: Tóth Anita,
 • LOSZ különdíj: Tóth Anita
 • Sicis mozaik különdíj: Szőcsi Zsuzsa.

 

 

A MaxCity-ben tartott közös díjátadó eseményen Horváth Norbert, a Vesta Home Magyarország Zrt. alapító-tulajdonosa és Tancsik Tímea, a Bellamo Premium Comfort kommunikációért felelős munkatársa köszöntötte a meghívottakat, kihirdették a díjazottakat, valamint a nyertes terveket is bemutatták a megjelent szakmai közönségnek.

„Mindig nagy örömmel tölt el, ha egy az esztétikum és a praktikum szempontjából is kiválóan megtervezett otthonba szállíthatunk árnyékolási megoldásokat, így üdítően hatnak számomra az építészekkel, belsőépítészekkel vagy lakberendezőkkel folytatott együttműködések. Bízom benne, hogy a Vesta Home pályázataival és a beérkezett kiváló pályaművek közzétételével további inspirációt tudunk adni nemcsak a szakma képviselői, de az otthonukat szépítő magánemberek számára is” – mondta el az díjátadón Horváth Norbert, a Vesta Home Magyarország Zrt. alapító-tulajdonosa.

„Több mint 10 éve a lakberendezés területén tevékenykedő cégtulajdonosként hiszek abban, hogy a szakma képviselőinek összefogásával értékes partnerségek jönnek létre. Ez a partnerség megtestesülhet egymással jól összehangolható szakterületek, mint például esetünkben a bútorértékesítés és az árnyékolástechnika megoldásainak egy platformra terelésével, de éppúgy ide tartozik a lakberendezők és a fentiek az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében létrejött kooperációja. Ily módon nemcsak a kereskedők között, de a végfelhasználók és kereskedők, ill. lakberendező szolgáltatók között is win-win szituáció alakul ki, tehát mindenki nyer” – köszöntötte üzenetében a meghívottakat Tancsik Gábor, a Bellamo Premium Comfort tulajdonosa.

Az Inspiráló showroom enteriőr 2022 és a Kültéri luxus pályázat nyertes és különdíjas pályaművei június második hetétől a Vesta Home oldalán megtekinthetőek.

 

Forrás: sajtóanyag

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Kreatív lakberendezőket díjazott a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home

Kreatív lakberendezőket díjazott a Bellamo Premium Comfort és a Vesta Home

Izgalmas kültéri pihenési megoldásokkal és showroom enteriőr tervekkel lehetett szert tenni az elismerésre a LOSZ szakmai támogatásával megvalósult kiírásokon.

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Inspiráló showroom enteriőr pályázat 2022

Bellamo Premium Comfort - Vesta Home bemutatóterem enteriőr tervezői pályázat.

Téli álmok
 • 2021-01-05 19:00
 • Deco

Téli álmok

A pihentető alváshoz elengedhetetlen a minőségi ágy, amihez a háló egyéb bútorai is illeszkednek. 

Hirdetés