A fény önmagában is képes élettel megtölteni a teret, új hangulatot teremteni, formákat létrehozni a falakon, és nem utolsó sorban a megfelelő lámpatestek ikonikus darabjaivá válhatnak a belső enteriőrnek. A Be Light válogatásának mostani főszereplői az ötletesség és stílus kiváló elegyét képviselik!


KONTRASZTOK

A Marset Ihana megalkotója, Joanna Laajisto építész a fény szépségét keresve szoborszerű világítótestet alkotott, amelyet tiszta, már-már grafikus formái, valamint a merevség és a törékenység egyensúlya határoz meg. A Ihana a kontrasztok szintézise, ​​amely egyesíti az ellentétes színeket, vagyis a fekete fémes szerkezetet és a fehér diffúzorokat. Ikonikus formája mellett, okos is: a szabályozható színhőmérsékletű LED-ekkel szerelt, moduláris kialakítású lámpa 8 standard méretben kapható.

 

Design by Joanna Laajisto

 

FA ÉS FÉM

Az arturo alvarez és cenlitrosmetrocadrado együttműködéséből született meg a Cambo. A lámpa szerkezete vízbázisú lakkal zárt bükkfából készült, amely lehetővé teszi az anyag legtermészetesebb formájának a megőrzését. Erre a sajátos szerkezetre a festett rozsdamentes acél hálóból készült lámpabúrába kerül, amelyben a beépített LED fényforrás található.

 

Design by cenlitrosmetrocadrado

 

EGYENSÚLYBAN

A Luceplan MALAMATA függesztett lámpateste mesterien egyensúlyoz a levegőben: a fény iránya egyetlen gomb segítségével beállítható a gömb alakú ellensúlynak köszönhetően. A gomb megnyomásával aktiválódik egy rugó, amely az ellensúlyt lefelé mozgatja a lámpán, és ezzel megváltoztatja a búra helyzetét.

 

Design by Design Studio Shulab

 

 

BE LIGHT! Web | Facebook Instagram | Linkedin
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Az összes kültéri mélysugárzó előnyei egy testben

Az összes kültéri mélysugárzó előnyei egy testben

Visszafogott formavilág, kompakt méret, emelt színvisszaadás, állítható fókusz és dönthető optika – ez a Catch.

Megérkezett a világítástechnika bibliája

Megérkezett a világítástechnika bibliája

Több mint 1100 oldalas, a technikai információk mellett inspiráló projekttotókkal teli katalógust készített a világ egyik vezető világítástechnikai gyártója, a Delta Light.

Brick Light: amikor a tégla világít

Brick Light: amikor a tégla világít

Íme a legrégibb és legtermészetesebb építőanyag, a klinkertégla világítótestbe oltott verziója!

Hirdetés