Hirdetés

Outdoor lámpavariációk a Be Light!-tól.

Amikor kültéri lámpára gondol az ember, akkor elsőként nem a design, hanem a funkcionalitás jut az eszébe, de a két fogalom nem feltétlenül zárja ki egymást. A Be Light! válogatásának lámpái nem egyszerűen időtállóak, hanem a külterek designelemei is egyben.

Hordozható fény

A FLOS Philippe Starck által tervezett elegáns kültéri világítás kollekciója, az IN VITRO egy sor üveglámpást idéző modellt sorakoztat fel, amelyek varázslatosan ragyogják be a kerteken átvezető utakat.

A fényárban úszó üvegkupola gondosan óvja a dematerializált építészeti világítás költői- és szürrealisztikus gondolatát.

A megszokott IN VITRO modellek mellett mostantól hordozható kivitelben is elérhetők, illetve a lámpatest hét különböző textúrájú felületkezeléssel választható: fehér, erdei zöld, halványzöld, mélybarna, terrakotta, fekete és antracit.

Patinás Designcsavar

Az ASTRO patinás rézből készült Cabin lámpa kollekciója, nemcsak a külterek, de a fürdőszobák apró, mégis hatásos díszei lehetnek. A designvariációs skála is igen széles: elérhető fali- és mennyezetre szerelhető kivitelben, opálos- és átlátszó üvegburával, három féle színben.

A multifunkcionális kedvenc

Asztal vagy lámpa? Mindkettő! A Foscarini Solar multifunkciós kültéri lámpája nemcsak hangulatos megvilágítást biztosít a kertben, de a kialakítása révén a közösségi területek központi eleme is lehet. A praktikus és mutatós kialakítás mellett pedig az anyagfelhasználás teszi igazán strapabíróvá, hiszen a lámpatest formázott polietilénből-, a teteje greslapból-, a váz pedig lakkozott bevonatú cinkötvözetből készült.

A természet inspirálta

A Marset Ginger outdoor modellje „világító erdei gombaként” mutatja az utat a sötétben: nemcsak tökéletesen beleolvad a természetbe, de modern összhangot is teremt a környező növényzettel. Design by Joan Gaspar.

Honlap  I  Facebook  I  Instagram
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Hangulatvilágítás a FIAT 127 ajtajából

Hangulatvilágítás a FIAT 127 ajtajából

Designlámpa-válogatás a Be Light!-tól.

Megszületett a Love Lamp első limitált szériás kollekciója

Megszületett a Love Lamp első limitált szériás kollekciója

A Pablo egy-egy csillárból, állólámpából és falikarból áll.

SIMES Pivot, a multifunkcionális kültéri reflektor

SIMES Pivot, a multifunkcionális kültéri reflektor

Nemcsak a sugárzási szög, de a lámpatest iránya is egyszerűen beállítható.

Hirdetés