Hirdetés

Nagyon kedveltük idén a Hello Wood kisházait is, amiknek a koronavírus-járvány egy extra létjogosultságot is adott.

Hirdetés

A Hello Wood Studio évek óta tervez és épít kisházakat, hitvallásuk szerint alacsony energiafogyasztásuk és környezettudatos kialakításuk okán ezek az apró házak jelentik a lakhatás jövőjét. Idén a járvány miatti home office még aktuálisabbá tette akár a kert végében is felállítható, extra helyiségként szolgáló Kabinkát és Workstation Kabint.  

A Kabinkát a Budapest Design Week programjaként három nap alatt építették fel a helyszínen

A Hello Wood öt méretben kapható Kabinkáját a tiny-house, vagyis a kisház mozgalom híveinek, a tudatosabban élő és építő emberek, a természetközeli nyaralók és izgalmas lakhelyek szerelmeseinek ajánlják. Kabinházuk használható teljes értékű nyaralóként, extra vendégszobaként vagy éppen privát munkaállomásként. A házikó 6 és 18 négyzetméter között rendelhető, kényelmesen elférhet benne egy teakonyha és mosdóhelyiség.

A Hello Wood egyedi designú Workstation kabinjait – amelyet nemrég a Design Milk nevű nemzetközi portál olvasói az év legnépszerűbb enteriőr designjának választottak – pedig azok számára készítette, akik a privát munka vagy kikapcsolódás élményét utazás nélkül, a saját kertjükben szeretnék megélni. A 8 négyzetméteres különleges faház akár a hátsó kertben is felállítható és használatának csak a fantázia szab határt. A hő és hangszigetelt kisház funkcionálhat munkaállomásként, tárgyaló szobaként, játszószobaként és tökéletes búvóhely, ha egy csendes helyet keresünk olvasáshoz, pihenéshez, sportoláshoz. 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

20 éves az Octogon

20 éves az Octogon

A Pulitzer-emlékdíjjal kitüntetett, évi nyolc alkalommal megjelenő OCTOGON architecture&design magazin 2018-ban ünnepelte fennállásának 20. évfordulóját.

Betonból készít villanykapcsolókat egy magyar startup

Betonból készít villanykapcsolókat egy magyar startup

Egy kampány keretében most 300 lelkes jelentkezőt keresnek, akik megrendelik a termékeket.

Kitört a nyár, megjelent a Deco

- 2020/3

Itt az igazi nyár, és az idei harmadik Deco magazin, benne balatoni színek, interjú Torma Beatrix fotós, stylist, enteriőr- és arculattervezővel, történelmi múlttal rendelkező, újjáépült házban lévő penthouse lakással, saroklakással a Corvin Sétányon, innovatív tolóajtókkal, Szarka Tímea, Méhes Nóra és Varró Zoltán munkáival, sok egyéb mellett.

Hirdetés