A DOT for You kampánya egy jó ügyért.

Nem mindennapi összefogással valósult meg a legújabb DOT for You termék, a KIJEV Poszter. Partnereiknek hála, közös erővel álmodhatták meg az új, prémium papírból készült, holo ezüst csillogású plakátjukat, amely nemcsak a szoba falát díszítheti majd, de emlékeztet arra is, hogy a legsötétebb időkben milyen fontos a szolidaritás. 
 


Hazai designmárkaként, a Baglyas Erika által alapított DOT for You évek óta működik együtt azokkal a nyomdákkal, műhelyekkel, cégekkel, vállalkozókkal, akik most, amikor segítséget kértek, első szóra mozdultak. Mindenki pro bono dolgozott azon, hogy létrehozzanak egy támogatói terméket. Így jött létre a KIJEV Poszter kollekció, aminek a megvásárlásával az orosz-ukrán háború elől menekülő családokat támogathatod. 
 
A poszterek eladásából befolyt összeget a MIGRATION AID non-profit szervezetnek utalják át, akik a háború kitörése óta folyamatosan dolgoznak azon, hogy a Magyarországra érkező menekült családokat segítsék. 
 

 

A DOT for You-nál fontosnak tartják, hogy ne csak magánemberként, de designmárkaként is segítsenek, és demonstrálják a véleményüket.

„Nemet mondunk a háborúra, az erőszak minden formájára, szolidárisak vagyunk a szabadságukért küzdő emberekkel. A DOT for You város poszter sorozatában kapott helyet a támogatói plakát, kézzel készült egyedi nyomatokként, a KIJEV Poszter kollekció.”

A KIJEV Poszter A4 méretben, 350 g-os újrahasznosított Blue Angel, Eco Label minősítésű papírra, holo-ezüst prégeléssel készült, limitált, 500 példányos szériában, kimagasló minőségben.
 


Ha teheted, támogasd Te is a projektet! Vásárolj egy KIJEV Posztert a DOT for You webshopjában és vidd hírét ennek a jó ügynek. A támogató vásárlásoddal sikerülhet elérni a kitűzött célt: szolidaritás + összefogás + szeretet = segítő támogatás. 
 


Hol tudod megvenni? A DOT for You márka webshopjában.

Akik összefogtak a jó ügyért: EPC Nyomda | Zorán Aranyozó | Digitalpress | Balog Címke System és a DOT Csapat: Gelley Márk, Hegyi Csaba, Mayer Kitti, Baglyas Erika

 

Forrás: sajtóanyagDOT for You | Web | Facebook | Instagram

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A békéért, szeretettel

A békéért, szeretettel

A DOT for You kampánya egy jó ügyért.

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Kezdd optimistán 2021-et az ezerszínű holddal vagy a Budapest-Bécs notesszel!

Az új jegyzettömb és határidőnapló designjában a kör és az ezer színben játszó Hold jelenik meg.

3h – két különböző épülettel is a régió élvonalában | BigSEE

3h – két különböző épülettel is a régió élvonalában | BigSEE

Idén a Corvin Technology Park irodaházzal nyertek Ljubljanában.

Hirdetés