Camille Walala londoni stúdiója 

A bézs és fehér belsőépítészeti példák tengerében Camille Walala új londoni stúdiója igazi felüdülés. A francia tervező egy brit asztalosműhellyel, az Our Departmenttel együttműködve egy vibráló színekben, geometrikus mintákban és aprólékos kézműves munkában bővelkedő alkotóteret hozott létre.

 

 

A színpaletták kiválasztásakor mindig könnyű a biztonságosabb utat választani, ezért választ a legtöbb belsőépítész semleges színeket alapnak. Az új stúdiójában Walala azonban a nehezebb utat választotta.  A végeredmény merész és színes, a tervezőre jellemző törzsi popstílussal fűszerezve. 

 

 

kék padlótól a mintás szekrényekig minden elem Walala jellegzetes esztétikáját tükrözi, miközben funkcionális munkaterületet is biztosít. A stúdió két szobából és egy konyhasarokból áll. Az egyik szoba a tiszta, számítógépes munkának a helye, míg a másik a rendetlen tevékenységek, például a festés és a modellkészítés számára készült. Különböző funkcióik ellenére a két helyiség atmoszférája összecseng, amit a konyhasarok is követ.

 

 

A stúdió technikai bonyolultsága a testre szabott kialakítás mögött rejtőzik. A stúdióban található összes bútor könnyedén össze- és szétszerelhető, ami különösen fenntartható kialakítást tesz lehetővé. A precíziós mérnöki munkát példázza a tolóajtó is, amely egy szűk 10 mm-es térben működik. A fekete keretbe foglalt, áttetsző, bordázott ernyőből készült ajtó, a tér egyik legfinomabban megmunkált része. A festékszóróval festett színes elemek kiemelkednek a fekete háttérből, háromdimenziós hatást keltve.

 



Forrás: Stirworld

 


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.



Kapcsolódó cikkek

Óriáspopcorn és design-érzékeny búzafejek Martonvásáron

Óriáspopcorn és design-érzékeny búzafejek Martonvásáron

Az este’r partners belsőépítészeti tervei szerint valósult meg az MTA új, modern élményközpontja.

Díjat nyert a Sopron Basket öltözőkomplexuma

Díjat nyert a Sopron Basket öltözőkomplexuma

Az A’Design Award - Interior Space and Exhibition Design kategóriában nyert Arany minősítést az IO line and round stúdió tervezte öltöző.

Hat betű és rengeteg fény: új kávézó a belvárosban
  • 2019-04-24 14:00
  • Deco

Hat betű és rengeteg fény: új kávézó a belvárosban

Bonta Gáspár tervezte a SixLetter kávézó enteriőrjét, amely a belsőépítészre jellemző világot a fény intenzív használatával egészíti ki.

Hirdetés