Varró Zoltán nemzetközileg elismert designer lakása eladóvá vált. Török Dávid Ingatlanszakértő Open House eseményt szervezett, hogy szélesebb körben megismertesse az extravagáns lakást. A délutánt Zoltán körbevezetése mellett Gere Andrea által tartott borkóstoló tette még különlegesebbé.

 

2023. július 20-án délután rendezték meg Varró Zoltán stílusos, nagypolgári lakásában egy amerikai mintára létrehozott Open House-t, ami Magyarországon még nem igazán elterjedt, ezért is különleges. Az eseményen Zoltán izgalmas történeteket osztott meg otthona megalkotásáról, utána körbevezette a vendégeket.

Gere Attila Pincészetének jobbnál jobb borait hozta el Gere Andrea. Kóstolás közben Andrea mesélt borászatuk történetéről és egy-egy kiváló boruk hátteréről. A borok mellé édes és sós finomságok az Aria Hotel kiváló konyhájából voltak. Andrea bemutatót tartott luxuskozmetikumainak jótékony hatásairól is, melynek alapja természetesen nem más, mint a szőlőmagolaj.

 


 

VideóHomestage Film
Fotók: Budai Bálint

 

További képek a galériában!


Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.Kapcsolódó cikkek

Építészet 2020: A tatai Platán Udvarház spája

Építészet 2020: A tatai Platán Udvarház spája

Tetőtől talpig megújult a tatai Platán Udvarház, ami egy új, Pesti István séf irányításával működő fine dining étteremmel és egy nagyon látványos kültéri spával is bővült. 

Kortárs tájépítészet a tatai várárokban

Kortárs tájépítészet a tatai várárokban

Varró Zoltán tájelemei több dimenzióban láttatják a várfal ódon köveit.

Ilyen a topdesigner karanténja
  • 2020-04-09 18:00
  • Deco

Ilyen a topdesigner karanténja

Mindig érdekes egy belsőépítész lakása. Pláne most, pláne Varró Zoltáné.

Hirdetés