Hirdetés

Új logisztikai bázis építésén dolgozik a Market

Új, vidéki raktárcsarnok felépítésére kapott megbízást a Market Építő Zrt.

A borsodi megbízást egy korábbi ügyfelétől, az Ongropack Kft.-től kapta az építőipari vállalat.

Az Ongropack Kft. szeretné tovább bővíteni a korábban épített gyárában működő raktárt, ezért a műanyag termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozó cég egy új logisztikai bázis kialakítása mellett döntött. A különálló raktár a meglévő, szirmabesenyői gyár környezetében épül fel.

A 2500 m2-es, egyszintes raktár előre gyártott elemekből, szendvicspanel homlokzatból és trapézlemezes fedéssel készül el, várhatóan 2021. márciusára.

A Market-csoportból kivitelezői oldalról az OKM Kft. és a Moratus Kft., tervezői oldalról a Lean Tech Mérnökiroda Kft. vesz részt. A projektben rajtuk kívül összesen 18 partnercég munkája nyomán készül el az épület. 

Az előző szirmabesenyői munkáját 2018-ban adta át a Market: az Ongropack 9,1 milliárd forintos zöldmezős beruházásban elkészült gyárában két éve indult el a műanyag késztermék gyártása. 

A raktár és gyárépületek megvalósítása a Market Építő Zrt. egyik erőssége. Referenciái közé tartozik például az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyára, a Deufol debreceni gyára, valamint jelenleg is építi a JYSK óriásraktárát. A vállalat jelenleg 25 kivitelezési projektet visz párhuzamosan az ország különböző pontjain.

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A minimalizmus esztétikája
  • 2022-04-27 09:00
  • Deco

A minimalizmus esztétikája

YAMA Budapest étterem a Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.

A Market újabb vidéki munkája ért mérföldkőhöz: szerkezetkész lett az Emerson Eger új épülete

A Market újabb vidéki munkája ért mérföldkőhöz: szerkezetkész lett az Emerson Eger új épülete

A meglévő gyárhoz kapcsolva egy 10 500 négyzetméter nagyságú csarnok épül a pneumatika és gépjármű-alkatrészgyártó üzemben.

Kilenc hónap alatt készült el a kaposvári bevásárlóközpont

Kilenc hónap alatt készült el a kaposvári bevásárlóközpont

A központ a Market Építő Zrt. kivitelezésében valósult meg, a vállalat mindössze kilenc hónap alatt készült el a projekttel. 

Hirdetés