Új logisztikai bázis építésén dolgozik a Market

Új, vidéki raktárcsarnok felépítésére kapott megbízást a Market Építő Zrt.

A borsodi megbízást egy korábbi ügyfelétől, az Ongropack Kft.-től kapta az építőipari vállalat.

Az Ongropack Kft. szeretné tovább bővíteni a korábban épített gyárában működő raktárt, ezért a műanyag termékek előállításával és forgalmazásával foglalkozó cég egy új logisztikai bázis kialakítása mellett döntött. A különálló raktár a meglévő, szirmabesenyői gyár környezetében épül fel.

A 2500 m2-es, egyszintes raktár előre gyártott elemekből, szendvicspanel homlokzatból és trapézlemezes fedéssel készül el, várhatóan 2021. márciusára.

A Market-csoportból kivitelezői oldalról az OKM Kft. és a Moratus Kft., tervezői oldalról a Lean Tech Mérnökiroda Kft. vesz részt. A projektben rajtuk kívül összesen 18 partnercég munkája nyomán készül el az épület. 

Az előző szirmabesenyői munkáját 2018-ban adta át a Market: az Ongropack 9,1 milliárd forintos zöldmezős beruházásban elkészült gyárában két éve indult el a műanyag késztermék gyártása. 

A raktár és gyárépületek megvalósítása a Market Építő Zrt. egyik erőssége. Referenciái közé tartozik például az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyára, a Deufol debreceni gyára, valamint jelenleg is építi a JYSK óriásraktárát. A vállalat jelenleg 25 kivitelezési projektet visz párhuzamosan az ország különböző pontjain.

Forrás: Közlemény
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Rész és egész harmóniája

Rész és egész harmóniája

A Hotel Clark épülete a kivitelező szemével.

A kitartás szimbóluma - Hotel Clark

A kitartás szimbóluma - Hotel Clark

Tiszteletben tartja a történelmi környezetet, mégis modern és egyedi.

Elkészült a Cápasuli, épül a Pannon Park

Elkészült a Cápasuli, épül a Pannon Park

Bemutatták, hol tart a Fővárosi Állat- és Növénykert fejlesztése.

Hirdetés