SAPA alumínium rendszerek és keret nélküli tűzgátló Coolfire FR, BR üvegfal rendszerek EI30, EI60, EI90, EI120 perces tűzállósággal. 

Egy épület tervezésekor, korszerűsítésekor sokszor kötöttséget jelent, hogy a beépíteni kívánt nyílászáró minden szempontból biztonságos, ugyanakkor esztétikus, az építészeti gondolatot kiszolgáló termék legyen. A Coolfire Kft. termékeinek köszönhetően a belsőépítészetben a tűzvédelem mellett ugyanolyan szerepet kaphat az esztétikum is.

A Coolfire Kft. 2009 óta van jelen a magyar és a nemzetközi tűzgátló nyílászárókat kínáló cégek piacán. Az általunk kínált és gyártott termékek a hazai és nemzetközi biztonsági szabályoknak megfelelőek, hosszú élettartamúak, gazdag méret és formaválasztékúak, áruk kedvező, végül, de nem utolsó sorban pedig (a helyzetnek megfelelően) a hagyományos vagy kortárs építészeti igényeknek egyaránt megfelelnek.

A Coolfire Kft. a nemzetközi piacon vezetők közé tartozó SAPA alumínium rendszerek tűzgátló ágazatának kizárólagos képviseletét látja el, mint gyártó, telepítő és fejlesztő. Számos új saját terméket fejlesztettünk, hogy kínálatunk palettáját maximálisra bővíthessük, hogy a használt alkatrészek és kiegészítők modernebbek és kedvezőbb áruk legyen. 

A Coolfire Kft. új termékcsaládja, az FR,BR rendszer a mai modern építészet követelményeinek megfelelően lehetővé teszi a nagy nagyméretű üvegfelületek használatát egy tűzszakasz határán, minél vékonyabb profil keret és osztóborda alkalmazásával, a a nagy fényáteresztés és divatos megjelenés elérése érdekében. Ez a megoldás lehetőséget ad kiváltani tűzgátló gipszkarton, tégla, ytong vagy beton falakat keret nélküli sorolható üveggel, akár 4,2 m magasságig, sorolással elérhető végtelen szélességig, kedvező áron.

Az FR, BR tűzgátló üvegrendszer sokféle műszaki megoldást kínál, ezzel is könnyítve az építészek fantáziájának megvalósíthatóságát, pl. ívelt, hajlított vagy alakos, szögben illeszthető üvegtáblák. 
Különleges látványt nyújt egy portálszerkezet oldal és felülvilágítója, amennyiben kert nélküli. A Collfire Kft. saját fejlesztésben bevizsgálta ezt a lehetőséget is a tűzvédelmi laboratóriumban.

Tulajdonságok

Méret: Keret és osztóborda nélküli üvegfal felületek, nagy méretben is

Alkalmazás: Beltérben, gipszkarton-, ytong-, tégla- és beton falban, vagy azok kiváltására

Megjelenés: Felületek lehetnek hajlított,-sík-, íves-, vagy szöget bezáró felületekA sorolt üvegtáblák közötti 2 mm-es rés fekete tüzgátló szilikonnal van kitöltve

Fényáteresztés: Nagyobb fényáteresztés a kertes, osztóbordás felületekhez képest

Többfunkciós üveg: A tűzgátló üvegek lehetnek B1, B2 biztonságiak, hőszigeteltek, „okos” színváltó funkcióval ellátottak, színezettek

Látvány: Modern, esztétikus, különleges

Ár: Versenyképes, kedvező

Alkalmazás oldal és felülvilágító portálszerkezetben

 

Műszaki összefoglaló táblázatÜvegfal széleinek takarása:
A beépített FR, BR tűzgátló üvegfal rendszerek széleit igény szerint tetszőlegesen körbeszeghető a helyszínhez legjobban passzoló módon. Néhány példa:

Gipszkarton falba épített tűzgátló üvegfal körbeszegése:

forrás: sajtóközlemény

 

 
Ha tetszett a cikk, és szeretne előfizetni magazinunkra, itt teheti meg.

Kapcsolódó

A Futureal 150 millió euró értékű hitelt kapott az Etele Plaza fejlesztésére

A Futureal 150 millió euró értékű hitelt kapott az Etele Plaza fejlesztésére

Az évtized legnagyobb hazai bevásárlóközpont-fejlesztési hitelmegállapodását kötötte meg a Futureal az UniCredit és az Erste Csoport.

A GRAPHISOFT kilépett a teljes építőipari szoftverpiacra

A GRAPHISOFT kilépett a teljes építőipari szoftverpiacra

A 1-1,5 milliárd forint feletti beruházások digitalizációval tehetőek hatékonnyá.

Intelligens épületüzemeltetési rendszert fejlesztett a Skanska

Intelligens épületüzemeltetési rendszert fejlesztett a Skanska

Az irodaházakra fejlesztett szoftver egy bármely felhasználó által elérhető mobil applikációt és egy, a bérlők és az épületfenntartók rendelkezésére álló internetes portált foglal magában.

A WING megvásárolta az Infopark D Irodaházat

A WING megvásárolta az Infopark D Irodaházat

A WING megvásárolta a Petőfi híd budai lábánál található, kiemelkedő minőségű, díjnyertes Infopark D Irodaházat.

Új budapesti kerületben kezd építkezni a Cordia

Új budapesti kerületben kezd építkezni a Cordia

Fontos mérföldkövekhez ért az idén Magyarország legnagyobb lakásfejlesztője, a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia. 

Rekordforgalmat ért el a Praktiker

Rekordforgalmat ért el a Praktiker

Minden várakozást felülmúlóan növelte árbevételét a Praktiker 2017-ben.

Hirdetés