Újabb elismerés az ötcsillagos szállodának

A Hotel Clark Budapest 2022 év végén kapta meg az ötcsillagos minősítést, a napokban pedig világszínvonalú elismerést kapott a Tripadvisortól.

 

 

A szálloda töretlenül harmadik alkalommal kapta meg a Best of the Best minősítést „TOP 25 Hotels of Europe” kategóriában (9. helyezett), de ezzel nem ért véget a megtisztelő díjak sora!

A 2018-as nyitása óta, a Hotel Clark Budapest most először mérettette meg magát a „TOP 25 Luxury Hotels” kategóriában is, ahol világviszonylatban („TOP 25 Luxury Hotels of the World”) a 20., míg az európai mezőnyben („TOP 25 Luxury Hotels of Europe”) a 8. helyet szerezte meg magának, azaz immáron a világ legjobb luxus szállodái között tartja számon őt a nemzetközi TripAdvisor közösség.

„Néhány éve még nagyon divatos eljárás volt világos színekben tervezni, de mi különbözni szerettünk volna ettől a divattól. Amikor a beton lehetősége felmerült, és mi rábólintottunk, akkor találtunk rá erre a földbarna színre. Illik egyrészt a Várhegy-oldal természetes színeihez, másrészt volt egy konkrét előképünk a színhez: a Mátyás-templom padozata” – mondta el Anthony Gall tervező.

 

A világ legnagyobb utazási tanácsadó platformja a Travellers’ Choice Best of the Best díjjal jutalmazza azokat a szállodákat, évente egyszer, amelyek 12 hónapos időszak alatt nagyszámú, rendkívül magas minőségű értékelést tudhatnak a magukénak a Tripadvisor közösségétől.

A Tripadvisor 8 millió listázott szereplője közül kevesebb mint 1%-a kapja meg a Best of the Best díjat, ami a vendéglátás legmagasabb szintű kiválóságát jelzi.

 

 

„A Hotel Clark csapata abban a legjobb, hogy közösen dolgozva, vállt vállnak vetve mindent megtesznek a vendégekért és a szálloda hírnevének öregbítéséért. A felettébb felemelő számunkra mégis az, hogy a nívós elismerés mögött a vendégeink őszinte visszajelzése rejlik és ez a legfontosabb visszaigazolás, amit kaphatunk” – mondta Lukács István, szállodaigazgató. 

„A Hotel Clark nem csak az infrastrukturális keretei miatt luxus szálloda. Az igazi luxus a személyre szabott, szívből jövő szeretetteljes szolgáltatásból fakad. Ezt a kultúrát adja tovább csapatunk minden tagja függetlenül attól, hogy ez egy ragyogóan tiszta szobát, egy pillanatok alatt, jókedvvel megoldott műszaki hibát, vagy egy végtelenül kedves check-in-t jelent. A legkedvesebb vendég visszajelzésem, a »Kis hotel hatalmas szívvel« tökéletesen leírja, hogy miért is kerültünk mi a világ legjobb 25 luxus szállodája közé” – tette hozzá Jámbor Máté, igazgató-helyettes.

„A monolitikus homlokzati tömegképzés, az arculathoz illeszkedő, a belső térben nagyon sok helyen, sok szerepben megjelenő logó, amit Baska Barbara grafikus tervezett, ezek mind az abszolút harmonikus egységre törekvő designmegoldások. Olyan összetevők, amelyek jó irányba változtatják meg Budapestnek ezt a kitüntetett részét” – jegyezte meg Bara Ákos belsőépítész 

 

A Travelers' Choice Award 2023 Best of The Best, Top 25 Hotels Europe díjazott szállodáinak rangsora, ITT, a Travelers' Choice Award 2023 Best of The Best, Top 25 Luxury Hotels Europe díjazott szállodáinak rangsora ITT,  a Travelers' Choice Award 2023 Best of The Best, Top 25 Luxury Hotels World díjazott szállodáinak rangsora pedig ezen a linken tekinthető meg.

 

 

Forrás: sajtóanyag / OCTOGON

 
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

A mindenség körforgása | Leo Rooftop

A mindenség körforgása | Leo Rooftop

Megérkezett a Zodiákus koktélkollekció.

Zsólyomi „fotófestményei” a Leo Bistróban

Zsólyomi „fotófestményei” a Leo Bistróban

Megnyílt Zsólyomi Norbert fotóművész „UnSeen” című kiállítása a Clark Adam téren.

Dunaparton, műemléképületben – ilyen hotelekkel gazdagodott Budapest az elmúlt években

Dunaparton, műemléképületben – ilyen hotelekkel gazdagodott Budapest az elmúlt években

Ami közös bennük: mindegyik prémium minőségben készült és gazdag történelmi múltat hordoz.

Hirdetés